Španjolska kraljica Letizia iskonska je ljubiteljica mode koja se često voli poigrati sa svojim stilom i zadiviti nas odjevnim komadima koje nismo navikli vidjeti na članicama kraljevskih obitelji.

Galerija

S druge strane, u poslovnim prigodama uvijek igra na sigurno i vjerna je primjerenim ziheraškim kombinacijama koje se uvijek uklope u "dress code" situacije u kojoj se nalazi.

Tako se na redovnom sastanku s predstavnicima organizacije za borbu protiv ovisnosti o drogama pojavila u vrlo jednostavnoj poslovnoj kombinaciji koja će se najviše svidjeti ljubiteljicama crne boje.

Kraljica Letizia na sastanku u jednostavnoj poslovnoj kombinaciji
Kraljica Letizia na sastanku u jednostavnoj poslovnoj kombinaciji (Foto: Getty Images)

Hlače klasičnog kroja kombinirala je s tankom vunenom majicom i mokasinama. Kako bi malo razbila crnilo, odabrala je kaput apstraktnog uzorka, ali torbica i šal također su bili u crnoj boji.

Svaki put kada ne znate što odjenuti ili niste sigurni u to jesu li komadi u nekoj drugoj boji primjereni, bez razmišljanja možete odabrati crno od glave do pete jer u tome jednostavno ne možete pogriješiti s odabirom.

To najbolje dokazuje upravo kraljica Letizia, koja često bira baš takve kombinacije, a samo mali dio njih možete pogledati u našoj galeriji.

Kraljica Letizia u crnoj kombinaciji
Kraljica Letizia u crnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju