Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI. prisustvovali su otvaranju Međunarodnog sajma suvremene umjetnosti koji se održava u Madridu do 11. srpnja. Upravo je na tom događanju proteklih godina kraljica pokazala neka od svojih najzanimljivijih modnih izdanja, pa se i ovogodišnje željno iščekivalo.

Galerija Kraljica Letizia u kombinaciji brenda On Atlas Kraljica Letizia na otvaranju sajma Kraljica Letizia na Međunarodnom sajmu suvremene umjetnosti 2019. godine +2 Kraljica Letizia na Međunarodnom sajmu suvremene umjetnosti 2016. godine

Poznato je da Letizia odavno ne igra na sigurno kada je u pitanju moda i redovito iznenadi modne kritičare nekim neobičnim komadom koji odskače od tradicionalnog kraljevskog stila, ali upravo je zato španjolska kraljica redovito na vrhu popisa najbolje odjevenih članica kraljevskih obitelji.

Kraljica Letizia na Međunarodnom sajmu suvremene umjetnosti 2019. godine Kraljica Letizia na Međunarodnom sajmu suvremene umjetnosti 2019. godine (Foto: Profimedia)

Ovaj put odabrala je kombinaciju održivog španjolskog modnog brenda On Atlas.

Uz bijele hlače ravnog kroja s asimetričnim rubom umjesto neke klasične košulje ili bluze nosila je njihov plašt. Lagani i tanki plašt napravljen je od reciklirane tkanine i na stražnjoj se strani pričvršćuje s tri biserna gumba.

Kraljica Letizia u kombinaciji brenda On Atlas Kraljica Letizia u kombinaciji brenda On Atlas (Foto: Guliver Image)

Kraljica Letizia izgledala je sjajno u tom neobičnom ljetnom komadu koji uistinu ne može nositi svatko.

Bijele odjevne komade kombinirala je s bež štiklama Caroline Herrere i torbicom brenda Furla u bijeloj boji.

Kraljica Letizia u kombinaciji brenda On Atlas Kraljica Letizia u kombinaciji brenda On Atlas (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju