Španjolska kraljevska obitelj snimila je tradicionalni obiteljski portret ispred palače Marivent na Majorci. Kraljica Letizia za tu je priliku izabrala prilično ležernu odjevnu kombinaciju u kakvoj ju ne viđamo često


Za potrebe snimanja tradicionalnog obiteljskog portreta ispred ljetne rezidencije Marivent kraljica Letizia odabrala je vrlo jednostavnu i ležernu kombinaciju u kojoj je izgledala prekrasno. Iako si može priuštiti najskuplju odjeću, Španjolka obožava nositi odjevne komade povoljnijijh cijena španjolskih komercijalnih modnih brendova.

Letizia je tako odjenula majicu na prugice brenda Mango, bijele hlače na crtu do gležnja te ravne sandale brenda Ria.

Bijela majica na crne prugice s obje stranice ima detalje na vezanje, dok je gornji dio topa u žutoj boji. Kraljica Letizia poznata je obožavateljica popularnog brenda, a cijena majice iznosi 200 kuna.

Lijepu kraljicu rijetko viđamo u ravnoj obući, no ona već godinama za tu priliku upravo bira ravne sandale. Tako je sive espadrile nosila i prije dvije godine, samo su bile u maslinastozelenoj boji. Cijena sandala također je pristupačna te iznosi 300 kuna.

U ležernom ljetnom izdanju bili su i kralj Felipe te njihove dvije kćeri 11-godišnja Leonor i 10-godišnja Sofia.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju