Nakon višednevnog službenog posjeta Portugalu, kraljica Letizia uputila se u Italiju kako bi sudjelovala na važnom simpoziju

Kraljica Letizia bila je jedna od sudionica međunarodnog simpozija na kojem se raspravljalo o održivim prehrambenim sustavima i poboljšanju zdrave prehrane.

Lijepa 44-ogodišnja Španjolka ponovno je podigla obrve svojim modnim odabirom. Odjenula je bijelu mini haljinu omiljenog dizajnera Felipea Varele koju je nosila 2015. godine na dodjeli novinarskih nagrada 'Luis Carandell'.

Tada se u europskim medijima poveo razgovor o tome nosi li Letizia prekratke haljine s obzirom na svoju kraljevsku titulu pa je repriza haljine korisnicima društvenih mreža bila povod za ponovno pokretanje iste rasprave.

Naravno, modni stručnjaci misle da dio javnosti koji kritizira njezine odjevne kombinacije ipak pretjeruje jer je Letizia primjer moderne kraljice za moderna vremena.

Britanski modni urednik Simon Glazin kazao je kako si Catherine Middleton sigurno ne bi mogla dopustiti nošenje ovako kratke haljine zbog strogih pravila britanske monarhije, ali Letizia ima puno više prostora za zanimljive modne igre.

Članovi kraljevskih obitelji, bez obzira na to iz koje su zemlje, jednostavno ne mogu pogoditi kada je u pitanju odjevanje. Previše kratko, previše svijetlo, previše hrabro. Žalbe se samo nižu. Ali nitko ne može reći da će kraljica vladati drugačije kao odluči obući kraću haljinu. Ovo su nova vremena. Vrlo je staromodno misliti da bi kraljica trebala biti samo u suknjama ispod koljena ili bluzama zakopčanim do brade. Nemojmo zaboraviti da je Letizia nekada bila televizijska voditeljica. Ona predstavlja novo lice kraljevskih obitelji, moderno i svježe, zaključio je Glazin.

Mislite li da je haljina kraljice Letizije previše kratka?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju