Kraljica Letizia i kralj Felipe VI bili su među brojnim uzvanicima na misi zadušnici za princa Philipa, vojvodu od Edinburgha održanoj u opatiji Westminster u Londonu. Bili su ondje, naravno, i članovi britanske kraljevske obitelji kako bi odali počast pokojom suprugu kraljice Elizabete.

Kako takva prigoda i nalaže, kraljica Letizia za misu je odabrala odjevnu kombinaciju koja odiše besprijekornom decentnom elegancijom. Španjolska kraljica izgledala je vrlo profinjeno u kaputu-haljini tamnozelene boje i midi dužine s naglašenim strukom i lepršavim donjim dijelom.

Uz njega je nosila klasične crne salonke s visokom tankom potpeticom zmijskog uzorka i suptilnog sjaja. Kosu je složila u sofisticiranu chignon punđu te je u skladu s pravilima odijevanja britanske kraljevske obitelji stavila i šeširić od istog materijala kakvog je kaput, dodatno ukrašen mrežicom.

Slika nije dostupna Odličan potez ili propust? Slavne dame koje više ne skrivaju svoje sijede vlasi

Slika nije dostupna Sijeda kosa, bez šminke… Kraljice koje su na Oscare došle neopterećene izgledom

Kraljica Letizia jedna je od dama iz javnog života koja ne skriva svoje sijede vlasi koje su bile vidljive ispod šeširića. U posljednje tri godine Letizia sve rjeđe boji kosu što uopće ne umanjuje njezinu ljepotu, već samo dokazuje da se 49-godišnja kraljica ne opterećuje sitnim "nedostacima".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju