Kraljica Letizia i kralj Filip pojavili su se na otvaranju Međunarodnog stočnog sajma u španjolskoj Zafri gdje su pokazali da su i oni ljudi od krvi i mesa: držali su sigurnu udaljenost od opasnih domaćih životinja poput bikova koji obično jurcaju Pamplonom i s nježnošću dodirivali rasne konje. Sama kraljica podigla je nekoliko 'obrva' i odabirom svoje modne kombinacije


Otvorenje Međunarodnog sajma stoke u Španjolskoj možda nije događaj koji okuplja slavna imena iz svijeta javnog života, ali je svakako važan za gospodarstvo zemlje, pa su političari nezaobilazan dio tog 'folklora'.

Ne čudi stoga što se na popisu uzvanika našla i kraljica Letizija i njezin suprug kralj Philip. I dok je kralj bio standardno elegantan u dobro skrojenom poslovnom odijelu, španjolska kraljica odmaknula se od ženstvenih kompletića i visokih potpetica.

Španjoska kraljica inače uživa u nošenju visokih potpetica, no i ona se s vremena na vrijeme 'spusti' na zemlju.

Za ovu prigodu odabrala je strogo poslovno odijelo sive boje, koju je kombinirala uz jednostavnu bluzu i smeđu torbicu, te cipele na nisku potpeticu.

>> 7 štikli kojima je princeza Letizia 'prešišala' Catherine Middleton

Kraljica Letizija velika je ljubiteljica štikli koje rado nosi u privatnim trenucima, na svečanim primanjima, ali i u diplomatskim posjetima. Ova kraljevska trendseterica, uživa i u modnoj igri, pa pretežito nosi ženstvene boje i krojeve.

Jesu li sivo odijelo i niske cipele kraljevski modni pandam iznošenim trapericama i običnim majicama za koje nam nije žao uprljati kada se nalazimo u 'prirodim okruženjima', ostaje nam samo nagađati.

U našoj fotogaleriji pogledajte uobičajene modne kombinacije kraljice Letizije i ovaj koji je podigao obrve modnih znalaca.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju