Kraljica Letizia bila je posebna gošća na dodjeli novinarske nagrade "Luis Carandell". Dodjela se održala u Madridu, u zgradi španjolskog Senata, koji i dodjeljuje ovu nagradu koja nosi ime jednog od najboljih španjolskih političkih novinara.

Galerija Kraljica Letizia u haljini Caroline Herrere Kraljica Letizia na dodjeli novinarske nagrade Kraljica Letizia na dodjeli novinarske nagrade +2 Kraljica Letizia na dodjeli novinarske nagrade

Prije nego što je postala članica kraljevske obitelji, kraljica Letizia bila je uspješna novinarka i voditeljica u informativnom programu.

Iako je udajom za svojeg supruga profesionalnu novinarsku karijeru ostavila iza sebe, uvijek se rado odaziva na razna događanja na kojima se može družiti sa svojim bivšim poslovnim kolegama ili im odati priznanje za njihov rad.

Tako nije odbila ni poziv za dolazak na ovu dodjelu, na kojoj je laureatima uručivala nagrade.

Kraljica Letizia u haljini Caroline Herrere Kraljica Letizia u haljini Caroline Herrere (Foto: Profimedia)

Elegantna kao i uvijek, Letizia je za ovu prigodu odjenula haljinu dizajnerice Caroline Herrere. Glavni adut ove krojem vrlo jednostavne i nenametljive haljine je - boja. U pitanju je model uistinu klasičnog kroja koji se možda ne ističe po nekom zanimljivom dizajnerskom rješenju, ali zato boja haljinu pretvara u pravi mamac za poglede.

Kraljica Letizia na dodjeli novinarske nagrade Kraljica Letizia na dodjeli novinarske nagrade (Foto: Profimedia)

Crvena je boja strasti i ljubavi, na koju nitko ne ostaje ravnodušan, vatrena i jaka, boja koju biramo kada se osjećamo samopouzdano i nemamo problema s tim što ćemo u njoj sigurno postati centar pažnje.

Letizia crvenu nosi sjajno, a uz crvenu haljinu odabrala je i salonke i torbu u vrlo sličnoj nijansi.

Kraljica Letizia na dodjeli novinarske nagrade Kraljica Letizia na dodjeli novinarske nagrade (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju