Španjolska kraljica Letizija otpratila je princeze Leonoru i Sofiju u školu. I baš poput svake druge majke pokazala da ujutro nema vremena za uređivanje, te je javnosti izložila svoje lice bez kompleksa i šminke


I kraljice su 'samo' žene i majke. To je najbolje potvrdila španjolska kraljica Letizija koja je vjerojatno u nedostatku vremena svoje voljene kćeri prvog dana škole dopratila bez trunke šminke na licu.

'Ogoljelo' lice pak otkrilo je prirodnu porculansku put španjolske vladarice, koje uostalom ni ne treba isticanje make-upom.

Kraljicu smo obično navikli gledati na svečanim događanjima u skupocjenim dizajnerskim haljinama, visokim potpeticama, sa savršenom frizurom poduprijetu tijarom i besprijekornom šminkom.

No, ista očigledno nema nikakvog problema ni s odijevanjem jednostavnih modnih kombinacija poput traperica i obične pamučne majice te balerinkama.

Princeze Leonor i Sofia, inače, pohađaju privatnu školu Santa Maria de Los Rosales u Madridu, u koju je išao i njihov otac, kralj Filip, a koji je također našao vremena u prenatrpanom rasporedu za praćenje djevojčica u školu.

U našoj fotogaleriji pogledajte najbolja izdanja španjolske kraljice Letizije - sa i bez make-upa.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju