Kraljica Letizia poznata je kao kraljica reciklaže kada je o odjevnim izborima riječ. Španjolska kraljica ne libi se reprizirati svoje odjevne kombinacije i u istoj se odjeći pojaviti nekoliko puta. Tako je za posjet kazalištu u Madridu odjenula isti sako iz Zare koji je nosila u veljači 2017. godine

Galerija Kraljica Letizia u sakou iz Zare - 1 Kraljica Letizia u sakou iz Zare - 2 Kraljica Letizia u sakou iz Zare - 3 +3 Kraljica Letizia u sakou iz Zare Španjolski highstreet brend Zara čest je izbor španjolske kraljice Letizia koji voli promovirati brendove svoje domovine i tako podržati njihov rad.

Španjolska kraljica Letizia za posjet kazalištu u Madridu odjenula isti sako iz Zare koji je nosila u veljači 2017. godine

Za posjet Kraljevskom teatru u Madridu 45-godišnja kraljica odjenula je crni sako iz Zare u vojničkom stilu ukrašen vezom i zlatnim gumbima. Ispod sakoa nosila je bijelu košulju, a ova kombinacija dokaz je da je klasika uvijek dobar izbor.

Isti taj sako Letizia je nosila u veljači 2017. godine, kada ga je također kombinirala uz bijelu košulju. Time je još jednom potvrdila svoju titulu "kraljice reciklaže" jer lijepa kraljica nerijetko istu odjeću nosi nekoliko puta.

U novoj Zarinoj kolekciji pronašli smo sličan model sakoa od 399,90 kuna kakav nosi kraljica Letizia, a pogledati ga možete u fotogaleriji. Na istom mjestu prisjetite se i drugih odjevnih komada iz Zare koje je španjolska kraljica Letizia dosad nosila.
Kraljica Letizia u sakou iz Zare - 2 Kraljica Letizia u sakou iz Zare - 2 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju