Kraljica Letizia doputovala je u španjolski grad Burgos kako bi otvorila izložbu "Agneli" u organizaciji zaklade "Las Edades del Hombre".

Galerija Kraljica Letizia Letizia se uoči otvaranja izložbe družila s okupljenim građanima Cipele brenda Hugo Boss +6 Kraljica Letizia u haljini brenda Intropia

Izložba posvećena motivima anđela u sakralnoj umjetnosti postavljena je u crkvu sv. Petra i otvorena je za javnost od travnja do studenog 2019. godine.

S obzirom na mjesto događanja i prigodu, španjolska kraljica odlučila se za vrlo decentnu kombinaciju u poslovnom stilu.

Cipele brenda Hugo Boss Cipele brenda Hugo Boss (Foto: Getty Images)

Odjenula je bež hlače i bijelu svilenu bluzu brenda Hugo Boss te elegantan kaput boje vanilije. Prilikom odabira obuće povjerenje je također povjerila ovom poznatom njemačkom brendu te je nosila njihove smeđe salonke s blok-potpeticom ukrašenom zlatnim rubom.

Volite li cipele s blok potpeticom?

glasova:

S obzirom na podeblje potpetice, ovakve salonke naizgled djeluju pomalo "bucmasto", ali upravo su zbog oblika potpetice i zaobljenog vrha vrlo udobne. Također su mnogo stabilnije od cipela s tankom visokom potpeticom, pa zahvaljujući kombinaciji svih navedenih faktora noge u njima manje bole tijekom dugotrajnog nošenja.

U galeriji pogledajte još sjajnih kombinacija španjolske kraljice Letizije.

Letizia se uoči otvaranja izložbe družila s okupljenim građanima Letizia se uoči otvaranja izložbe družila s okupljenim građanima (Foto: Getty Images)

Za posao i šetnju: 10 proljetnih cipela s "bezbolnom" potpeticom Proljetne cipele Zara, 199,90 kn Reserved, 34,99 funti (302,18 kn) +7 Bershka, 229,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju