Španjolska kraljica prisustvovala je 3. dodjeli nagrada "International Friendship Award", koja se održala u madridskoj poslovnoj školi IESE.

Galerija Kraljica Letizia Letizia u suknji brenda Massimo Dutti Karirani uzorak jedan je od glavnih aduta jesensko-zimskih kombinacija +2 Karirani uzorak jedan je od glavnih aduta jesensko-zimskih kombinacija

Pritom je pokazala još jedan fantastičan stajling nosiv u poslovnim, ali i u svečanim prigodama.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia u madridskoj poslovnoj školi IESE (Foto: Guliver/CoverImages)

Letizia je na dodjelu stigla u kombinaciji sastavljenoj od sive suknje s kariranim uzorkom opasane tankim remenom, satenske bluze u crnoj boji i crnih salonki.

Suknju brenda Massimo Dutti kraljica je nosila početkom godine na jednom sajmu, a tada ju je kombinirala s lepršavom bijelom bluzom i smeđim štiklama.

Letizia u suknji brenda Massimo Dutti Suknju brenda Massimo Dutti kraljice prvi put je nosila početkom godine na jednom sajmu (Foto: Guliver/CoverImages/Getty Images)

Još je jednom demonstrirala koliko su ovakve suknje u klasičnim bojama i s nenametljivim uzorkom zapravo svestrane i uz minimalne promjene u stajlingu lako se prilagođavaju raznim prigodama.

Upravo je karirani uzorak nepobjediv adut ovosezonskih kombinacija i rado viđen gost u jesensko-zimskim kolekcijama brojnih modnih kuća.

Karirani uzorak jedan je od glavnih aduta jesensko-zimskih kombinacija Karirani uzorak jedan je od glavnih aduta jesensko-zimskih kombinacija (Foto: Getty Images)

S obzirom na to da se uvijek vraća u modu, komade s kariranim uzorkom poput ove sjajne suknje jednostavno se ne isplati bacati iz ormara. Čuvajte svoje klasike jer će vam sigurno opet zatrebati.

U galeriji u nastavku pogledajte nekoliko različitih modela midi suknji s kariranim uzorkom po uzoru na španjolsku kraljicu.

Karirane suknje C&A, 297 kuna Zara, 299 kuna Mango, 199 kuna +3 Dorothy Perkins, 169 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju