Španjolska kraljica prisustvovala je 3. dodjeli nagrada "International Friendship Award", koja se održala u madridskoj poslovnoj školi IESE.

Galerija

Pritom je pokazala još jedan fantastičan stajling nosiv u poslovnim, ali i u svečanim prigodama.

Kraljica Letizia u madridskoj poslovnoj školi IESE
Kraljica Letizia u madridskoj poslovnoj školi IESE (Foto: Guliver/CoverImages)

Letizia je na dodjelu stigla u kombinaciji sastavljenoj od sive suknje s kariranim uzorkom opasane tankim remenom, satenske bluze u crnoj boji i crnih salonki.

Suknju brenda Massimo Dutti kraljica je nosila početkom godine na jednom sajmu, a tada ju je kombinirala s lepršavom bijelom bluzom i smeđim štiklama.

Suknju brenda Massimo Dutti kraljice prvi put je nosila početkom godine na jednom sajmu
Suknju brenda Massimo Dutti kraljice prvi put je nosila početkom godine na jednom sajmu (Foto: Guliver/CoverImages/Getty Images)

Još je jednom demonstrirala koliko su ovakve suknje u klasičnim bojama i s nenametljivim uzorkom zapravo svestrane i uz minimalne promjene u stajlingu lako se prilagođavaju raznim prigodama.

Upravo je karirani uzorak nepobjediv adut ovosezonskih kombinacija i rado viđen gost u jesensko-zimskim kolekcijama brojnih modnih kuća.

Karirani uzorak jedan je od glavnih aduta jesensko-zimskih kombinacija
Karirani uzorak jedan je od glavnih aduta jesensko-zimskih kombinacija (Foto: Getty Images)

S obzirom na to da se uvijek vraća u modu, komade s kariranim uzorkom poput ove sjajne suknje jednostavno se ne isplati bacati iz ormara. Čuvajte svoje klasike jer će vam sigurno opet zatrebati.

U galeriji u nastavku pogledajte nekoliko različitih modela midi suknji s kariranim uzorkom po uzoru na španjolsku kraljicu.

Karirane suknje