Povodom Svjetskog dana borbe protiv raka u Madridu je održano 11. izdanje foruma u organizaciji udruge "Asociación Española Contra el Cáncer". AECC je privatna neprofitna udruga osnovana 1953. godine fokusirana na prevenciju raka i poboljšanje uvjeta života pacijenata oboljelih od raka.

Galerija Kraljica Letizia na forumu u organizaciji AECC-a Mango, 249,90 kn Mango, 249,90 kn +1 Kraljica Letizia na forumu u organizaciji AECC-a

Letizia redovito sudjeluje na forumu AECC-a, pa tako nije propustila ni ovaj, na kojem je, između ostalog, razgovarala s oboljelima i njihovim obiteljima.

Kraljica je odavno magistrirala umijeće primjerenog odijevanja te je u ovoj prigodi bila decentna, kako i priliči situaciji i okruženju.

Kraljica Letizia na forumu u organizaciji AECC-a Kraljica Letizia na forumu u organizaciji AECC-a u haljini brenda Mango (Foto: Profimedia)

Iz ormara je izvadila svoj stari tamnocrveni "kožnjak" i provjerene salonke brenda Magrit koje često nosi, a kombinirala ga je s novom haljinom.

U pitanju je pleteni model španjolskog komercijalnog modnog brenda Mango u tamnosivoj boji. Vrlo jednostavna i svestrana haljina midi kroja s dugim rukavima dio je njihove nove kolekcije i dostupna je po cijeni od 249,90 kuna.

Mango, 249,90 kn Mango, 249,90 kn (Foto: Mango)

Mnogi kažu kako je lako izgledati dobro u skupocjenoj odjeći, a kraljica Letizia redovito nam pokazuje kako se i s povoljnim komadima može postići jednak efekt jer tajna dobrog odijevanja nije u novcu nego u – stilu.

Kraljica Letizia na forumu u organizaciji AECC-a Kraljica Letizia na forumu u organizaciji AECC-a (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju