Španjolska kraljica Letizia svojim modnim izborima i ljepotom uvijek privlači pažnju, a tako je bilo i na primanju u madridskoj palači Zarzueli. Za susret sa svjetskim prvakom u klizanju te slavnim piscem Letizia je izabrala haljinu 'fatalne' crvene boje

Kraljica Letizia blistala je u crvenoj haljini koja prati liniju tijela dužine do ispod koljena. Haljina je imala jedan vrlo popularan detalj, peplum, volan koji dodaje obline u području bokova i tako žensko tijelo čini putenijim.

Na elegantnu haljinu lijepa 43-godišnjakinja kombinirala je crvene salonke, a kosu je svezala u nisku punđu. Upečatljiva haljina istaknula je vitko tijelo kraljice, baš kao u barbike.

Kraljica Letizia sa suprugom kraljem Felipeom VI u palači Zarzuela u Madridu primila je dva gosta, svjetskog prvaka u klizanju, Španjolca Javiera Fernandeza te meksičkog pisca Fernanda del Pasoa kojem je tom prilikom bila uručena nagrada The Miguel de Cervantes koja se svake godine dodjeljuje za životna postignuća pisaca na španjolskom jeziku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju