Kraljica Letiza pridružila se suprugu, kralju Filipu VI. na proslavi Dana španjolskih nacionalnih oružanih snaga u Granadi.

Galerija Kraljica Letizia Kraljevski par na proslavi u Granadi Kraljica Letizia nosila je elegantnu bijelu bluzu +1 Elegantno izdanje kraljice Letizije

Pozornost je kao i uvijek privlačila i svojim modnim odabirom. Jednostavna kombinacija, s komadima koje bi mnoge žene poželjele imati u ormaru, španjolskoj kraljici stajala je kao salivena.

Kraljevski par na proslavi u Granadi Kraljevski par na proslavi u Granadi (Foto: Profimedia)

Gornji dio kombinacije činila je elegantna bijela bluza s kratkim puf rukavima benda Bournet. Radi se o svestranom odjevnom komadi koji lako postaje ključni dio svake garderobe.

Kraljica je bluzu uparila s jednako elegantnom višebojnom midi suknjom A-kroja modne kuće José Hidalgo. Suknja urakšena šarenim apstraktnim printom komad je koji donosi dozu posebnosti i onim najjednostavnijim modnim kombinacijama.

Kraljica je izdanje upotpunila štiklama u boji fuksije s otvorenom petom koje su dio ponude španjolskog brenda Magrit, a u ruci je nosila torbicu iste boje španjolskog brenda Ansa.

Kraljica Letizia: Je li ovo savršena kombinacija za kćerinu krizmu? Kraljica Letizia s princezom Leonor Kraljica Letizia na krizmi kćeri Sofije Kraljica Letizia s torbom brenda Furla +2 Princeza Leonor i kraljica Letizia

Točka na "i" izdanja kojemu je teško naći manu bile su efektne višebojne naušnice.

Elegantno izdanje kraljice Letizije Elegantno izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju