Španjolska kraljica Letizija otputovala je u New York povodom Opće skupštine Ujedinjenih naroda, a u utorak je sudjelovala na događaju koji su organizirali UNICEF i Svjetska zdravstvena organizacija.

Galerija Kraljica Letizia u haljini iz Zare - 4 Kraljica Letizia u haljini iz Zare - 5 Kraljica Letizia u haljini iz Zare - 2 +4 Kraljica Letizia u haljini iz Zare - 3

Za ovu prigodu odjenula je elegantnu narančastu haljinu koju je uparila s crnim sakoom i salonkama iste boje. U ruci je nosila crnu torbicu, a izdanje je upotpunila elegantnim komadima nakita.

Kraljica Letizia u haljini iz Zare - 5 Narančastu haljinu uparila je s crnim komadima (Foto: Profimedia)

Inače, ženstvena haljina midi dužine dio je kolekcije američkog dizajnera Narcisa Rodrigueza za španjolski brend Zara.

Haljinu bez rukava, napravljenu od mješavine vune, zanimljivom čine nabori na tkanini i izrez oko vrata. Dolazi u veličinama od XS do XXL i prodaje se po cijeni od 239 dolara (1815,49 kn). 

Kraljica Letizia u haljini iz Zare - 2 Kraljica Letizia u haljini iz Zare (Foto: Profimedia)

Kolekcija Narciso Rodriguez x Zara puštena je u prodaju 8. rujna, ali nažalost nije dostupna na Zarinoj stranici za hrvatsko tržište.

Capsule kolekcija za jesen 2022. godine sastoji se od, prema dizajnerovim riječima, komada koji su must-have u jesenkoj gardeobi. Inspiracija za kolekciju bili su neki od komada iz dizajnerove prošlosti koji imaju ikonski status.

Narciso Rodriguez x Zara haljina - 2 Haljina se prodaje za 239 dolara (1815,49 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju