Španjolska kraljica Letizia poznata je po svom istančanom modnom stilu i odvažnim odjevnim kombinacijama.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia u haljini na točkice i crnim štiklama - 1 Kraljica Letizia u haljini na točkice i crnim štiklama - 3 +4 Kraljica Letizia u haljini na točkice i crnim štiklama - 2

Tako je nedavno za posjet bolnici u Barceloni odjenula crvene kožne hlače, dok je u listopadu za otvorenje nove sezone u kraljevskom kazalištu u Madridu odjenula haljinu golih leđa.

Kraljica Letizia u crvenim kožnim hlačama Kraljica Letizia u crvenim kožnim hlačama (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia u haljini otvorenih leđa Kraljica Letizia u haljini otvorenih leđa (Foto: Profimedia)

Međutim, često kraljica voli pokazati i svoju nježniju stranu pa bira ženstvene odjevne kombinacije. To je učinila i prošli tjedan kada je sa suprugom sudjelovala na dodjeli nagrada "Rei Jaume" u Valenciji.

Kraljica Letizia u haljini na točkice i crnim štiklama - 3 Španjolski kraljevski par na dodjeli nagrada (Foto: Profimedia)

Radi se o nagradi koja se dodjeljuje svake godine za postignuća u raznim područjima, od ekonomije do medicine.

Što biste radije imali u svom ormaru?

glasova:

Kraljica je na dodjelu stigla u bijeloj haljini s crnim točkicama modne kuće Emporio Armani. Lepršava midi haljina ima duge rukave s volanima na rubovima, a Letizia je struk dodatno istaknula debljim crnim remenom španjolskog brenda Mohel. Donji dio kreacije čini plisirana suknja A-kroja.

Kraljica Letizia u haljini na točkice i crnim štiklama - 1 Elegantno izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Uz haljinu kraljica je nosila crne štikle s otvorenom petom modne kuće Carolina Herrera koje su se savršeno uklopile u ženstvenu kombinaciju kod koje je teško donijeti odluku koji je komad bolji.

Kraljica Letizia: Prepoznatljivo elegantna kombinacija iz Londona za svečani doček u Zagrebu Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. doputovali su u Hrvatsku Kraljica Letizia Kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović +8 Kombinacija kraljice Letizije

Izdanje su dodatno ženstvenim učinile viseće naušnice s biserom.

Kraljica Letizia u haljini na točkice i crnim štiklama - 4 Kraljica je nosila haljinu na točkice i crne štikle s otvorenom petom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju