Mala crna haljina je bezvremenski komad u kojem žene uvijek izgledaju lijepo i dotjerano. Ne može joj odoljeti niti kraljica Letizia.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia u haljini brenda Other Stories Kraljica Letizia u PVC štiklama s potpisom Manola Blahnika +1 Kraljica Letizia na festivalu na Mallorci 2022. godine u istoj haljini

Kraljica Letizia privlačila je poglede svojim jednostavnim, ali senzualnim izdanjem na dodjeli nagrada Solo de Ciencia u Madridu koje je osmišljeno kako bi motiviralo one posvećene znanosti i tehnologiji da aktivno sudjeluju u širenju svojih područja rada s javnošću.

Kraljica Letizia za ovu je prigodu odjenula malu crnu haljinu napravljenu od podatnog satena koji je na suptilan način ocrtao njezinu figuru. Točnije, nosila je model bez rukava brenda Other Stories koje je u vlasništvu H&M grupacije.

Kraljica Letizia u haljini brenda Other Stories Kraljica Letizia u haljini brenda Other Stories (Foto: Profimedia)

Haljinu je iskombinirala uz seksepilan par štikli od kože i PVC-a s potpisom majstora Manola Blahnika.

Riječ je o modelu Gotrianc s tankom iglenom potpeticom od 10,5 centimetara koji lijepoj kraljevni tako dobro pristaju, ali koje uvijek podijele mišljenja.

Other Stories satenska haljina prodavala se po cijeni od 99 eura Other Stories satenska haljina prodavala se po cijeni od 99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kraljica je cijelo izdanje zaokružila s malom pismom torbicom u crnoj boji te parom upečatljivih okruglih naušnica.

Kraljica Letizia u hlačama iz Stradivariusa koje su ovog ljeta pravi hit Stradivarius, 45,95 EUR Kraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica Alcocer Kraljica Letizia doputovala je u Kolumbiju +2 Kraljica Letizia u cargo hlačama brenda Stradivarius

Kraljica Letizia: Haljina brenda koji vole i Hrvatice u kombinaciji s mrak štiklama Kraljca Letizia Kraljca Letizia u haljini brenda Massimo Dutti Kraljca Letizia u haljini brenda Massimo Dutti +1 Kraljica Letizia je uz haljinu nosila bež štikle brenda Magrit

Ovo nije prvi put da nosi satensku haljinu brenda Other Stories – isti model kraljica je odabrala na zatvaranju 12. po redu filmskog festivala Atlantida Mallorca – no tada ga je sparila uz sandale ravnog đona.

U nekoliko navrata snimljena je i sa štiklama napravljenima od PVC-a.

Kraljica Letizia na festivalu na Mallorci 2022. godine u istoj haljini Kraljica Letizia na festivalu na Mallorci 2022. godine u istoj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju