Španjolski kraljevski par svojim prisustvom uveličao je otvaranje nove operne sezone u Kraljevskom kazalištu. Otvorena je izvedbom legendarne opere "Aida" Giuseppea Verdija, koju su Letizia i Felipe pratili iz kraljevske lože. Nakon toga uputili su se na druženje s redateljem i opernim ansamblom, tijekom kojeg su, između ostalog, razgovarali i o pripremama za izvedbu.

Galerija Kraljica Letizia na otvaranju operne sezone u Kraljevskom kazalištu Letizia u haljini otvorenih leđa Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia u haljini brenda Miphai

Iako su na otvaranje došle mnoge poznate dame iz javnog života Španjolske, Letizia ih je sve zasjenila u svojoj sjajnoj odjevnoj kombinaciji.

Kraljica Letizia na otvaranju operne sezone u Kraljevskom kazalištu Kraljica Letizia na otvaranju operne sezone u Kraljevskom kazalištu (Foto: Profimedia)

Odjenula je tamnoplavu koktel-haljinu španjolskog brenda Miphai napravljenu od krepa. Model s voluminoznim donjim dijelom ukrašenim volanima s prednje strane izgleda vrlo čedno, pa čak i pomalo konzervativno, ali zato je sa stražnje strane haljina vrlo senzualna zahvaljujući otvorenim leđima.

Letizia u haljini otvorenih leđa Letizia u haljini otvorenih leđa (Foto: Profimedia)

Upravo je ta dizajnerska značajka malo uznemirila pojedine pratitelje kraljevske mode. Naime, mnogi su kritizirali odabir haljine s otvorenim leđima, okarakterizirali ga kao neprimjerenog, pa čak i konstatirali kako 50-godišnja Letizia nije dovoljno mlada za nju.

Prestara je za ovu haljinu. Haljina naglašava koliko se promijenila tekstura njezine kože. Letizia ima sjajnu figuru, ali ova haljina je napravljena za 20-godišnjakinju, napisala je jedna kritičarka na Instagramu.

Stare i nekoliko desetljeća: Četiri haljine koje je kraljica Letizia posudila od svoje svekrve Letizia i Sofia Kraljica Letizia Kraljica Letizia +2 Kraljica Letizia

Volim Letizijin stil, ali nažalost ovo nije funkcioniralo. Ne s takvim leđnim mišićima, haljina nije za kraljicu, dodala je druga, kojoj su zasmetali kraljičini mišići, očit rezultat redovitog odlaska u teretanu i tjelovježbe.

Nekima problem nisu bili mišići, nego isključivo primjerenost: Haljina je lijepa i Letizia je jako lijepa žena, ali za mene su otvorena leđa malo previše. Kada osoba na određenoj društvenoj poziciji (kraljevskoj, političkoj itd.) nosi nešto što razotkriva dio tijela koji inače ne viđamo, to mi je uvijek malo čudno. Kao da vidim nešto privatno što ne bih smjela vidjeti.

Je li 50-godišnja Letizia previše stara za ovu haljinu?

glasova:

Očekivano, mnogi su stali u obranu kraljičina odabira. Nema ništa loše u ovoj haljini ili načinu na koji je kraljica Letizia nosi. Haljina nije ni neukusna ni jeftina, niti ona izgleda loše u njoj. Nema ništa neprimjereno u haljini. Nema visoki prorez, ne pokazuje stražnjicu ili dekolte. Haljina je balansirana. Otvorena leđa nisu skandalozna. Ovo je 2022. godina, a ne 1822. godina. Volim vidjeti kako moderne kraljevske žene riskiraju, s vremena na vrijeme budu malo odvažnije sa svojom modom. Ne mora sve biti kaput-haljina, jedan je od pozitivnih komentara.

Kraljica Letizia u haljini brenda Miphai Kraljica Letizia u haljini brenda Miphai (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju