Španjolska kraljica Letizia otputovala je u Kolumbiju povodom dvodnevnog službenog posjeta. U kasnim večernjim satima sletjela je na međunarodni aerodrom Rafael Núñez u gradu Kartagena.

Galerija Stradivarius, 45,95 EUR Kraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica Alcocer Kraljica Letizia doputovala je u Kolumbiju +2 Kraljica Letizia u cargo hlačama brenda Stradivarius

Tamo ju je dočekala delegacija predvođena kolumbijskom prvom damom Verónicom Alcocer i Joaquínom de Arísteguijem, španjolskim ambasadorom u Kolumbiji.

Kraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica Alcocer Kraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica Alcocer (Foto: Profimedia)

Kraljica će tijekom svog posjeta provjeriti kako napreduju projekti pokrenuti uz potporu Španjolske agencije za međunarodnu razvojnu suradnju (AECID). Preko te agencije Španjolska svoje resurse i institucije stavlja na raspolaganje zemljama u razvoju kako bi doprinijela iskorjenjivanju siromaštva i punom ostvarivanju ljudskih prava.

Kraljica Letizia doputovala je u Kolumbiju Kraljica Letizia doputovala je u Kolumbiju (Foto: Profimedia)

Letizia je iz aviona izašla u vrlo jednostavnoj odjevnoj kombinaciji u kojoj se na prvi pogled očekivano najviše istaknuo crveni prsluk. U pitanju je službeni prsluk AECID-a koji kraljica uvijek nosi na putovanja pod pokroviteljstvom te agencije.

Već od 15 eura: 15 modela hlača koje ćemo ovo proljeće viđati na svakom koraku Cargo hlače već su neko vrijeme jako popularne Pull&Bear, 25,99 eura Stradivarius, 29,99 eura +12 H&M, 29,99 eura

Ispod prsluka Letizia je nosila decentnu bijelu košulju, klasičan model stvoren za sve prigode koji se uvijek isplati imati u ormaru. Košulju je spojila s pamučnim hlačama komercijalnog modnog brenda Stradivarius.

Cargo hlače...

glasova:

Odabrala je cargo model u bež nijansi iz njihove nove kolekcije, a nadopunila ih je starim udobnim gležnjačama brenda Panama Jack.
Cargo hlače već su nekoliko sezona jedan od najvećih trendova, a sudeći prema trenutnim street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode, popularnost im nimalo ne pada ni ove ljetne sezone.

Stradivarius, 45,95 EUR Stradivarius, 45,95 EUR (Foto: Stradivarius)

Kod nas su odavno poznatije kao vojničke hlače. Ti modeli ležernijeg kroja ukrašeni su predimenzioniranim džepovima na području bedara i inspirirani vojničkom modom. U mainstream modu ulaze u 90-ima, ponajprije zahvaljujući hip-hop kulturi čiji su pripadnici prvi prihvatili vojničke hlače kao dio svog stilskog izričaja i ulične mode.

Kraljica Letizia: Je li ovo savršena kombinacija za kćerinu krizmu? Kraljica Letizia s princezom Leonor Kraljica Letizia na krizmi kćeri Sofije Kraljica Letizia s torbom brenda Furla +2 Princeza Leonor i kraljica Letizia

Kraljica Letizia u Zagrebu: Elegantna kombinacija začinjena baš efektnim štiklama i torbicom Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović na samitu +2 Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju