Kraljica Letizia susrela se s dobitnicima Nacionalne modne nagrade koju svake godine dodjeljuje španjolsko Ministarstvo kulture. Za druženje s modnim dizajnerima kraljica je odabrala zanimljivu modnu kombinaciju koja je izazvala mnogo komentara

Španjolsku kraljicu Letiziju njezini sunarodnjaci proglasili su ikonom stila. Njezina modna izdanja prate se sa velikim zanimanjem jer je kraljica nikada ne griješi u svom odabiru.

Međutim, jedan odjevni komad koji je nosila na susretu s dobitnicima Nacionalne modne nagrade nije se svidio javnosti. U pitanju su kožnate 'culotte' hlače španjolskog brenda Uterque koje koštaju 2.590 kuna. Letizia ih je kombinirala s crno-bijelom bluzom, vatreno crvenim sakoom i crnim salonkama.

Korisnici društvenih mreža iskritizirali su njezin odabir i smatraju hlače jednostavno ne odgovaraju ženi s njezinom figurom. 'Tragične su, pogotovo u kombinaciji s predugim sakoom', 'Letizia, molim te, spali ih odmah' napisali su, ali naposljetku zaključili da čak ni ovako 'loše hlače ne mogu umanjiti njezinu ljepotu.

Kraljica ih je prvi put odjenula u veljači ove godine, a već su tada komentari na njihov račun bili negativni. Ponovnim nošenjem pokazala je kako je vjerna svom osobnom ukusu, ne podilazi nikome i nosi odjeću u kojoj se osjeća dobro, bez obzira na mišljenje drugih ljudi.

Sviđaju li vam kožnate hlače kraljice Letizie?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju