Pripadnice kraljevskih obitelji već duže vrijeme imaju ležerniji pristup modi. Biraju pristupačnije komade i manje formalne krojeve te tako dokazuju da i u kraljevskim obiteljima odijevanje može biiti opušteno i zabavno.

Predvodnica ovog pokreta je španjolska kraljica Letizia koja je zaljubljenica u trendovske komade i modne marke poput Zare, Asosa i drugih. Ovu činjenju potvrdila je i u petak kada se na finalu međunarodnog znanstvenog natjecana Famelaba u Madridu pojavila u kožnatoj haljini s pojasom brenda &Other Stories koju je nosila i 2019. godine na Otvaranju Međunarodnog sajma suvremene umjetnosti ARCO Madrid.

Moderna haljina na kojoj se osim pojasa ističu midi dužina i kimono rukavi svojedobno se prodavala po cijeni od 299 funti (2631,89 kn).

I 2019. je, kao i sada, kraljica haljinu sparila s parom Pradinih bež salonki koje su produžile njezinu figuru. Točka na "i" jednostavne, ali tako efektne kombinacije bile su okugle naušnice brenda Coolook.

Te 2019. upravo smo ovu kombinaciju iskoristili kao povod da vas pitamo smatrate li i vi da je kraljica Letizia najbolje odjevena članica kraljevskih obitelji.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Mala crna haljina koja obožava i visoke potpetice i niski đon

S čak 1084 glasova za opciju "da" (za "ne" je glasala 101 osoba), jasno ste dali do znanja da španjolska kraljica zaslužuje titulu najbolje odjevene članice kraljevskih obitelji koju je osvajala nekoliko puta.

Inače, natjecanje Famelab međunarodno je natjecanje u sklopu kojeg znanstvenici objašnjavaju svoja istraživanja pomoću trominutnih prezentacija. Cilj natjecanja je približavanje znanosti neznanstvenicima, a kraljica Letizia godinama prisustvuje događanju i pruža mu podršku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju