Kraljica Letizia prisustvovala je događanju u sklopu obilježavanja Dana sigurnijeg interneta, u organizaciji Nacionalnog instituta za kibernetičku sigurnost Španjolske. Sudjelovala je i na okruglom stolu na kojem se, između ostalog, raspravljalo i sigurnijoj i pozitivnijoj upotrebi digitalnih tehnologija među djecom i mladima.

Galerija Kraljica Letizia u odličnoj poslovnoj kombinaciji Kraljica Letizia u mokasinama brenda Massimo Dutti Mokasine brenda Massimo Dutti +1 Kraljica Letizia u mokasinama brenda Massimo Dutti

Modno nepogrešiva Letizia za ovu prigodu odabrala je savršenu kombinaciju u skladu s dreskodom poslovne mode koji nalaže nošenje neutralnih, primjerenih i decentnih komada.

Kraljica Letizia u odličnoj poslovnoj kombinaciji Kraljica Letizia u odličnoj poslovnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Uz klasične crne hlače ravnog kroja odjenula je običnu bijelu majicu, a preko nje novi karirani sako s potpisom Caroline Herrere. Odlučila se i za udobne cipele, mokasine s blok-potpeticom iz ponude španjolskog brenda Massimo Dutti.

Kraljica Letizia u mokasinama brenda Massimo Dutti Kraljica Letizia u mokasinama brenda Massimo Dutti (Foto: Profimedia)

Kraljica posljednjih mjeseci izbjegava vrtoglave potpetice i neudobne cipele zbog zdravstvenih problema. Točnije, zbog Mortonove metatarzalgije, tj. Mortonova neuroma, stanja koje se očituje iznenadnom pojavom bola u prednjem dijelu stopala za vrijeme aktivnosti i hodanja.

Letizia je sada u svoju garderobu uvrstila modele cipela u kakvima je prije nismo viđali, poput mokasina ravnih potplata. Ovaj put odabrala je model s višom petom, ali i dalje stabilniji i udobniji od klasičnih štikli.

Mokasine brenda Massimo Dutti Mokasine brenda Massimo Dutti (Foto: Massimo Dutti)

Takva varijanta mokasina mogla bi se svidjeti ženama koje ih inače ne vole i kao njihovu manu ističu i to što nemaju potpeticu.

Pitali smo vas i sviđa li vam se ova promjena u stilu kraljice Letizije i 62 posto čitateljica koje su sudjelovale u anketu odobrava njezin modni zaokret i raznovrsniju obuću koju sada nosi.

Kraljica Letizia u mokasinama brenda Massimo Dutti Kraljica Letizia u mokasinama brenda Massimo Dutti (Foto: Profimedia)

Ogromna promjena u stilu kraljice Letizije - sviđaju li vam se cipele koje sada nosi? Kraljica Letizia Kraljica Letizia na sastanku u salonkama brenda Magrit Kraljica Letizia u salonkama brenda Magrit s umjerenom potpeticom +3 Kraljica Letizia više ne nosi vrtoglave i tanke potpetice

Štikle kraljice Letizije pokazuju koliko se promijenila kraljevska moda Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na dodjeli nagrada lista ABC Komplet brenda Maksu Kraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda Magrit +3 Jimmy Choo Rosie 120

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju