Španjolski kralj Felipe Vi i njegova supruga, kraljica Letizia, odradili su godišnji sastanak s članovima Zaklade princeze od Asturije.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia u haljini sa zebrastim uzorkom i štiklama u boji fuksije - 4 Kraljica Letizia u haljini sa zebrastim uzorkom i štiklama u boji fuksije - 3 +4 Kraljica Letizia u haljini sa zebrastim uzorkom i štiklama u boji fuksije - 6

Za susret u kraljevskoj palači u Madridu kraljica Letizia odjenula je elegantnu haljinu sa zebrastim uzorkom modne kuće Hugo Boss. Midi haljina imena Danimala svojedobno se prodavala po cijeni o 399 eura (3000,98 kn).

Radi se zapravo o modnom klasiku, košulji-haljini s remenom za isticanje struka koju je crno-bijeli životnjski uzorak podigao na višu razinu.

Kraljica Letizia u haljini sa zebrastim uzorkom i štiklama u boji fuksije - 4 Kraljica Letizia u haljini sa zebrastim uzorkom i štiklama u boji fuksije (Foto: Profimedia)

Elegantno izdanje kraljica je upotpunila štiklama s otvorenom petom u boji fuksije modne kuće Carolina Herrera koje su bile točka na "i" još jednog njezinog modnog izdanja bez greške.

Kraljica Letizia u haljini sa zebrastim uzorkom i štiklama u boji fuksije - 2 Štikle u boji fuksije koje kraljica Letizia često vadi iz ormara (Foto: Profimedia)

I ovaj put kraljica je pokazala sklonost modnom recikliranju pa je imala komade koje je i ranije nosila u službenim prigodama. Jedna od tih prigoda bio je posjet Kubi kada je odjenula identičnu kombinaciju uz dodatak torbice koja je odgovarala cipelama.

Kraljica Letizia Uvijek bez greške: Kraljica Letizia u omiljenoj haljini koju s razlogom nosi već godinama

Štikle je zadnji put nosila nosila prije desetak dana što potvrđuje da se radi o modelu koji rado vadi iz ormara i kombinira uz ostatak garderobe.

Istu kombinaciju kraljica je nosila na Kubi 2019. godine Istu kombinaciju kraljica je nosila na Kubi 2019. godine (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju