Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug, kralj Felipe VI., u četvrtak su sudjelovali na sastanku na Kraljevskoj španjolskoj akademiji u Madridu.

Galerija Kraljica Letizia Elegantno izdanje kraljice Letizije Elegantno izdanje kraljice Letizije - 3 +2 Nepogrešive crne štikle svakoj kombinaciji donesu dozu elegancije

Kraljica je za ovu prigodu odjenula plavu bluzu održivog modnog brenda Pol Studio, koju je uparila s elegantnom kožnom suknjom olovka-kroja sa širokim remenom modne kuće Hugo Boss.

Kraljica je ispod kaputa nosila plavu bluzu i kožnu suknju Kraljica je ispod kaputa nosila plavu bluzu i kožnu suknju (Foto: Profimedia)

Nosila je i elegantni crni kaput s pojasom za vezanje u struku te crne kožne salonke španjolske modne kuće Magrit.

Cipele poput ovih modni su klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a svakoj kombinaciji donese dozu elegancije.

Elegantno izdanje kraljice Letizije - 5 Nepogrešive crne štikle svakoj kombinaciji donesu dozu elegancije (Foto: Profimedia)

Ako spadate u skupinu onih koji uistinu rijetko nose visoke potpetice, upravo su crne salonke najbolji odabir za vaš ormar jer se radi o nepogrešivoj obući koja se lako kombinira s ostatkom garderobe i nosiva je u svim prigodama.

Letizia vs. Catherine: Tko je odabrao bolji model obožavanog bež kaputa? Kraljica Letizia uoči poslovnog sastanka u organizaciji FEDER Kraljica Letizia u kaputu Caroline Hererre u Los Angelesu Kraljica Letizia u kaputu Caroline Herrere u Los Angelesu +2 Princeza od Walesa u bež kaputu brenda Max & Co.

Kraljica Letizia izdanje je upotpunila kožnom crnom torbicom modne kuće Carolina Herrera i upečatljivim, višebojnim visećim naušnicama.

Elegantno izdanje kraljice Letizije Elegantno izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju