Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. svojim prisustvom uveličali su tradicionalnu dodjelu novinarskih nagrada španjolskog dnevnog lista ABC. Kao bivša novinarka, reporterka i voditeljica informativnog programa, Letizia se rado odaziva pozivu na takva događanja na kojima se slavi njezina profesija.

Galerija Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na dodjeli nagrada lista ABC Komplet brenda Maksu Kraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda Magrit +3 Jimmy Choo Rosie 120

Pritom redovito oduševi svojim modnim odabirom, a iznimka nije bila ni ova dodjela na kojoj se pojavila u odličnom kompletu modnog brenda Maksu.

Top bez rukava i asimetrična suknja u predivnoj nijansi plave boje u potpunosti su napravljeni od svile. Ova dva komada novitet su u njezinoj garderobi i dosad ih nije nosila u javnosti, ali reprizirala je štikle.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na dodjeli nagrada lista ABC Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na dodjeli nagrada lista ABC (Foto: Profimedia)

Odabrala je fantastičan model kultnog dizajnera cipela Jimmyja Chooa pod nazivom Rosie.

Jimmy Choo Rosie 120 Jimmy Choo Rosie 120 (Foto: Jimmy Choo)

Na službenoj stranici brenda opisuju se kao ženstvene, moderne i glamurozne. S punim pravom jer je ova zlatna štikla s vrtoglavo viskom tankom potpeticom od 12 centimetara kao stvorena za crveni tepih.

Kraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda Magrit Kraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda Magrit (Foto: Profimedia)

Nekada je bilo nezamislivo da pripadnice kraljevskih obitelji nose tako glamurozne i vrlo seksepilne modele štikli u javnosti, ali upravo je Letizia jedna od onih koje su pomakle granice kraljevske mode i usudile se eksperimentirati s odvažnom odjećom i obućom.

Komplet brenda Maksu Komplet brenda Maksu (Foto: Maksu)

Prva dama protiv kraljice: Tko se bolje odjenuo za večeru na Pantovčaku? Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia na večeri u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku

Odaberite bolji stajling: Je li kraljica Letizia zasjenila kraljicu Raniju na susretu u Madridu? Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 9 Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 8 Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 3 +7 Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju