U Zagrebu se danas održava Samit supružnika europskih čelnika na temu prevencije debljine u djece. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, u Europi svako treće dijete živi s prekomjernom tjelesnom masom ili debljinom, a upravo bi ovaj samit trebao postaviti temelje za koordinirano djelovanje kako bi se zaustavio porast debljine u djece.

Galerija Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović na samitu +2 Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu

Organiziraju ga Ured Predsjednika Republike Hrvatske i Europski ured Svjetske zdravstvene organizacije, a domaćini su supruga hrvatskog predsjednika Sanja Musić Milanović i izvršni direktor Europskog ureda Svjetske zdravstvene organizacije Robb Butler.

Na Samit je došla i španjolska kraljica Letizia, koja je prilikom svog prošlogodišnjeg službenog posjeta Hrvatskoj na radnom sastanku s našom prvom damom razgovarala upravo o pristupima prevenciji debljine u djece.

Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Ljubitelje kraljevske mode Letizia je i ovaj put oduševila svojom odjevnom kombinacijom. Za ovakve službene poslovne prigode kraljica uvijek bira vrlo elegantne i decentne komade, ali ih itekako zna nadograditi efektnim dodacima.

Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Ovaj put odjenula je suknju olovka-kroja u svijetloj nijansi plave boje i pripadajuću bluzu dugačkih rukava u identičnoj nijansi, a odjeću je razigrala torbicom i štiklama sa životinjskim uzorkom.

Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Odabrala je salonke i pismo-torbu španjolskog modnog brenda Magrit, koje je već nosila u raznim prigodama. Svoje izdanje upotpunila je okruglim brošem koji su nosile i druge sudionice Samita, uključujući prvu damu Sanju Musić Milanović.

Tko je nosio najbolje izdanje? Pobjednička kombinacija Sanje Musić Milanović i kraljice Letizije Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović u Zagrebu Sanja Musić Milanović i kraljica Letizija tijekom prvog službenog susreta u Hrvatskoj Kraljica Letizija i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri na Pantovčaku +0 Obje dame odabrale su kombinezone za drugi službeni dan posjete

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia: Čije vam se izdanje za primanje na Pantovčaku više sviđa? Španjolska kraljica Letizia i hrvatska prva dama Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia u elegantnoj kombinaciji +6 Kombinacija kraljice Letizije

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju