U njoj se lakše podnose visoke temperature, uvijek izgleda elegantno, bezvremenska je. Sve su to razlozi zbog kojih bijela boja s dolaskom toplijih dana postaje kraljica mnogih garderoba.

Galerija Mlada mama za šetnju centrom grada odabrala je bijele komade Bijela kombinacija za šetnju centrom Zagreba - 2 Bijela kombinacija za šetnju centrom Zagreba - 3 +2 Bijela kombinacija za šetnju centrom Zagreba - 5

Iako će je mnogi na prvu povezati s vjenčanjima, krštenjima, drugim svečanostima i možda tenisom, radi se o boji koja se savršeno uklapa u svakodnevne modne kombinacije. Svestrana je, praktična i dobro funkcionira u raznim prigodama.

Može biti glamurozna, poslovna, ležerna. Bijela u modnim kombinacijama izgleda sjajno bez obzira na to nosimo li samo jedan bijeli komad poput košulje ili bluze ili smo u bijelome od glave do pete.

Dokazala je to i pravnica Iva Burazin Nenadić koju je naš fotograf ulovio u šetnji centrom Zagreba. Mlada mama odlučila se za kombinaciju lepršave bijele košulje podvrnutih rukava i uskih bijelih hlača.

I ove godine nosit će se špagerice na platofrmu Žene ih obožavaju: 15 modela špagerica u kojima noge izgledaju mrak

Bijelu kombinaciju razbila je decentnim nakitom, crnom torbicom i špagericama s platformom u kaki boji, još jednim komadom koji je čest prizor na gradskim ulicama čim porastu temperature.

Špagerice su omiljeni model obuće u toplijem dijelu godine Špagerice su omiljeni model obuće u toplijem dijelu godine (Foto: Slaven Janđel)

Radi se o cipelama koje izdužuju noge i čitavu figuru čine vitkijom, a zbog pune pete mnogim damama u njima nije problem provesti cijeli dan.

Bijela kombinacija za šetnju centrom Zagreba - 2 Bijela kombinacija za šetnju centrom Zagreba (Foto: Slaven Janđel)

Ovaj povišeni model espadrila s pletenim potplatom obožavaju nositi i brojne slavne dame među kojima su i kraljica Letizia i vojvotkinja Catherine Middleton.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju