Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI. u kraljevskoj palači u Madridu primili su predstavnike Crvenog križa, a kraljica je još jednom pokazala ljubav prema recikliranju odjeće i održivoj modi.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia u zelenoj haljini i crnim štiklama Španjolski kraljevski par +3 Kraljica Letizia u zelenoj haljini koju nosi od 2018. godine

Odjenula je haljinu koja joj je, čini se, jedan od omiljenih komada iz garderobe.

Radi se o svilenoj haljini francuske modne marko Sandro. Prekrasna zelena haljina s V-izrezom i plisiranim donjim dijelom ukrašena je efektnim uzorkom, a laskava midi dužina čini je odličnim odabirom za razne prigode.

Haljina se u kraljičinu ormaru nalazi već nekoliko godina i rado je nosi u službenim prigodama. Prvi put to je učinila u prosincu 2018. godine na zatvaranju međunarodnog kongresa AFAMMER.

Kraljica Letizia u istoj haljini 2018. godine Kraljica Letizia u istoj haljini 2018. godine (Foto: Profimedia)

Više do četiri godine stara haljina i dalje izgleda jednako elegantno, a i ovaj put kraljica joj je osigurala ulogu glavne zvijezde kombinacije uparivši je s crnim kožnim štiklama te nenametljivim, elegantnim komadima nakitima.

Kraljica Letizia: Jedine štikle koje vam trebaju u ormaru ako rijetko nosite visoke potpetice Kraljica Letizia Elegantno izdanje kraljice Letizije Elegantno izdanje kraljice Letizije - 3 +2 Elegantno izdanje kraljice Letizije - 5

Puštena ravna kosa s razdjeljkom po sredini bila je točka na i još jedne besprijekorne kombinacije kraljice Letizije.

U galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko kombinacija kraljice Letizije s ovom haljinom u kojima joj je, s razlogom, dala glavnu ulogu.

Kraljica Letizia u zelenoj haljini i crnim štiklama Kraljica Letizia u zelenoj haljini i crnim štiklama (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju