Kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI. prisustvovali su svečanom koncertu održanom u povodu 40. obljetnice donošenja španjolskog Ustava iz 1978. godine.

Galerija Kraljica Letizia Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na koncertu Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na koncertu +5 Ispod čipkastog dijela dekoltea nalazi se zaštitni materijal

Španjolska kraljica u svečanim prigodama voli nositi haljine u tamnoplavoj boji, pa je i ovaj put odabrala takav model.

Elegantnu koktel-haljinu s plisiranim donjim dijelom kombinirala je s tamnoplavim salonkama od brušene kože i ručnom torbicom u istoj boji.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na koncertu Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na koncertu (Foto: Getty Images)

Ovim modelom haljine prevarila je konzervativnu struju u Španjolskoj koja kraljici zamjera moderniji stil odijevanja. Upravo je Letizia zaslužna za pomicanje granica kada je u pitanju kraljevska moda jer je u svoju garderobu unijela odjevne komade koji su nekada bili nezamislivi.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na koncertu Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na koncertu (Foto: Guliver/CoverImages)

Naime, na prvi pogled čini se kao da kraljica ima izrazito dubok dekolte koji prema mišljenju mnogih nije primjeren osobi na njezinoj funkciji, ali zapravo se radi o dizajnerskoj igri i vizualnom efektu. Ispod čipkastog dijela dekoltea nalazi se materijal u boji kože koji taj dio tijela skriva od znatiželjnih pogleda tako da konzervativci ovaj put ne mogu prigovarati Letiziji.

U galeriji pogledajte još tamnoplavih izdanja španjolske kraljice.

Ispod čipkastog dijela dekoltea nalazi se zaštitni materijal Ispod čipkastog dijela dekoltea nalazi se zaštitni materijal (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju