Jordanska kraljica Rania na početku obnašanja svoje dužnosti uzburkala je konzervativce u domovini prije svega socijalnim aktivizmom, ali i modernim stilom u kojemu mjesta za tradicionalna zamatanja glave u pokrivala nema. Muza Georgija Armanija zahvaljujući manekenskom izgledu i kraljevskom držanju slovi kao jedna od najljepših žena svijeta

Tijekom desetljeća s krunom na glavi kraljica Rania je postala ikonom stila, a njezin istančan modni stil brojni su uspoređivali s onim princeze Diane. Jednostavan, ali vrlo moderan je stil koji opisuje ormar prelijepe kraljice u kojemu prevladavaju kreacije libanonskog kreatora svjetskoga glasa Eliea Saaba.

Upravo komade iz njegove najnovije kolekcije Rania je odabrala za posjet Francuskoj, te u duetu tunike i hlača boje burgundca savršeno udovoljila pariškom šiku. Isto joj je pošlo za rukom tijekom svečane večere za čiju priliku je odabrala haljinu trendi boje s asimetričnim dodacima.

Oba izdanja kraljica je zapečatila štiklama iz kolekcije za jesen/zimu 2014. godine omiljenog dizajnera, napravljenima od janjeće kože, otvorenih prstiju i izdignutih na 11.5 centimetara visoku potpeticu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju