Jordanska kraljica Rania u srijedu se susrela sa švedskom kraljicom Silvijom u glavnom gradu Ammanu te posjetila 25. izložbu rukotvorina "Jordan River Designs".

Galerija Kraljica Rania u prugastoj haljini i salonkama - 5 Kraljica Rania u prugastoj haljini i salonkama Kraljica Rania u prugastoj haljini i salonkama - 4 +1 Kraljica Rania u prugastoj haljini i salonkama

Za ovu prigodu jordanska kraljica odjenula je haljinu modne dizajnerice Silvije Tcherassi.

Bijelo-smeđa haljina prugastog uzorka ima kratke rukave i pojas za vezanje oko struka. Donji dio haljine širi se u midi suknju A-kroja.

Model imena ""Crista" prodaje se po cijeni od 756 funti, a u opisu haljine stoji da je inspirirana tradicionalnim košuljama. Ima razigrane detalje kao što su puf rukavi.

Kraljica Rania u prugastoj haljini i salonkama Kraljica Rania u prugastoj haljini i salonkama (Foto: Profimedia)

Kraljica Rania uz haljinu je nosila kožne Jimmy Choo salonke u boji slonovače. Cipele imaju petu od 10 centimetara, a prodaju se po cijeni od 55 funti. Radi se o vječnim cipelama koje pristaju uz gotovo sve komade iz garderobe i nepogrešiva su obuća na koju se žene oslanjanju u raznim situacijama. Salonke su jedan od onih dodataka zahvaljujući kojem svaka kombinacija izgleda ljepše i elegantnije.

Kraljica Rania u prugastoj haljini i salonkama - 4 Jordanska kraljica nosila je elegantne salonke (Foto: Profimedia)

Od modnih dodataka kraljica se odlučila za ručni sat i zlatni nakit, dok je kosu zavezala u visoki rep.

Rania protiv Letizije: Tko je odabrao bolju kombinaciju za "primanje stoljeća"? Kraljica Rania u haljini Alessandre Rich Kraljica Letizia u kombinaciji Caroline Herrere Manolo Blahnik Hangisi +1 Salonke modne kuće Prada

10 modela novih salonki za povratak na posao Deichmann, 188 kn Next, 289 kn Sergio Bardi (CCC), 599,90 kn +7 Aldo, 640 kn

Kraljica Rania je fotografiju sa švedskom kraljicom objavila i na svom Instagram profilu gdje je dobila cijeli niz komplimenata za ovo izdanje. Njezini pratitelji poručili su joj da je osjećaj za stil nikad ne napušta.

Kraljica Rania u prugastoj haljini i salonkama Kraljica Rania u prugastoj haljini i salonkama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju