Jordanska kraljica Ranija Al-Abdulah uvijek se odjene sukladno prilici i mjestu, pa ne čudi što se njezine modne kombinacije prate s velikom pozornošću.

Galerija Jordanska kraljica Rania u posjetu studiju Twelve Degrees - 4 Jordanska kraljica Rania u posjetu studiju Twelve Degrees - 2 Jordanska kraljica Rania u posjetu studiju Twelve Degrees - 3 +2 Kraljica Rania u posjetu studiju Twelve Degrees

Nedavno je posjetila dizajnerski i inovacijski studio Twelve Degrees u Ammanu gdje je razgledala nagrađene proizvode ove popularne jordanske tvrtke.

Kraljica Rania je tom prilikom pokazala da je velika ljubiteljica bež balonera, baš kao i brojne dame diljem svijeta. Naime, nosila je upravo ovaj svevremenski odjevni komad bez kojeg je nemoguće zamisliti proljeće i jesen i na hrvatskim ulicama.

Asimetrični baloner Alexander McQueen, 24.850 kn Asimetrični baloner Alexander McQueen, 24.850 kn (Foto: www.farfetch.com)

Točnije, nosila je asimetrični bež baloner Alexandera McQueena koji laska ženskoj figuru te se vrlo lako kombinira za dnevne i večernje prilike. Jordanska kraljica baloner je sparila uz bijele hlače na crtu i top u istoj boji.

Kraljica Rania "Wow" izdanje kraljice Ranije za susret s najbolje odjevenom ženom svijeta

Kraljica Rania i Camilla Parker Bowles u Jordanu - 1 Rania i Camilla: Dokaz da je vojvotkinja dostojna modna družica lijepoj kraljici

Figuru je vizualno produžila, a izdanje zaokružila bijelim kožnatim gležnjačama s blok potpeticom Gianvitta Rossija, model Piper 85.

Jordanska kraljica Rania u posjetu studiju Twelve Degrees - 1 Kraljica Rania u posjetu studiju Twelve Degrees (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju