Jordanska kraljica Rania i kralj Abdullah II. uputili su se u službeni posjet Japanu. Na ovoj kraljevskoj turneji pridružio im se i njihov sin, princ Hussein, budući jordanski kralj koji sve više sudjeluje u službenim obvezama svojih roditelja.

Galerija Zimmermann, resort 2023. Jordanska kraljica Rania uoči sastanka s japanskom caricom Masako Jordanska kraljica Rania i japanska carica Masako +5 Bluza brenda Zimmermann

Tijekom prvog dana posjeta sve troje su se susreli s japanskim carem Naruhitom i caricom Masako, a potom su kraljica Rania i Masako održale samostalan sastanak.

Jordanska kraljica Rania i japanska carica Masako Jordanska kraljica Rania i japanska carica Masako (Foto: Profimedia)

Gdje god se pojavi, Rania u modnom smislu jednostavno dominira, a iznimka nije bila ni ova prigoda. Jordanska kraljica zablistala je u kompletu australskog modnog brenda Zimmermann iz njihove resort kolekcije za 2023. godinu.

Rania protiv Letizije: Tko je odabrao bolju kombinaciju za "primanje stoljeća"? Kraljica Rania u haljini Alessandre Rich Kraljica Letizia u kombinaciji Caroline Herrere Manolo Blahnik Hangisi +1 Salonke modne kuće Prada

Bluza i dugačka suknja u divnoj lila nijansi ukrašene su efektnim cvjetnim aplikacijama, a Rania se u odnosu na originalni dizajn tih komada odlučila za minimalnu promjenu.

Bluza brenda Zimmermann Bluza brenda Zimmermann (Foto: Zimmermann)

Naime, bluza je u originalu ukrašena aplikacijama i na području ovratnika, ali Rania ih je odstranila i ostavila samo one na rukavima.

Kraljica Rania i carica Masako Kraljica Rania i carica Masako (Foto: Profimedia)

Elegantne, romantične i nježne komade spojila je sa svjetlucavim salonkama modne kuće Dior koje je već nosila te torbicom brenda Gabriela Hearst, koja je novitet u njezinoj garderobi.

Zimmermann, resort 2023. Zimmermann, resort 2023. (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju