Za prvi ples većina mladenaca izabire spore, romantične pjesme uz koje mogu otplesati klasični dvokorak ili se lagano njihati u ritmu glazbe. No to nije slučaj s Renatom Bresciani i Victorom Ruizom iz Miamija čiji je svadbeni ples bio čisti spektakl! Ovakav vatreni prvi ples još niste vidjeli

Profesionalna plesačica Renata Bresciani iz Miamija pripremila je pravi spektakl za svog novopečenog supruga Victora Ruiza, ali i za sve gosti na njihovoj svadbi. Umjesto klasičnog prvog plesa Renata je osmislila koreografiju kojom je oduševila sve prisutne, a prateće plesačice bile su njene djeveruše, također profesionalne plesačice.

>> Romantika i ‘bokun’ smijeha: Prvi svadbeni ples Antonije Mišure i njezinog supruga

Nakon što je Victor u svadbenoj sali sjeo u stolac, show je mogao početi. Renata, odjevena u kratki srebrni kombinezon, ples je započela senzualno s pjesmom Arethe Franklin '(You Make Me Feel Like) A Natural Woman', da bi vrlo brza prešla na brže, energičnije i vruće ritmove Beyoncine glazbe, a ples je završila u krilu svog supruga.

'Nastupala sam pred tisućama ljudi i željela sam svom suprugu prirediti nastup samo za njega s pjesmama posvećenima njemu kako bih mu pokazala koliko ga volim', rekla je Renata koja se za Victora udala nakon dvije godine veze. Snimka plesa postala je viralni hit i dosad je pogledana preko milijun puta.



I Victor je imao iznenađenje za svoju dragu te je i on izveo kratku plesnu koreografiju, a jedna od glazbenih podloga bila je 'Bille Jean' Michaela Jacksona.

'Sretni smo što smo našu ljubav mogli podijeliti sa svijetom i što smo najbolji dan u našim životima podijelili s drugima. To je blagoslov. Najbolje tek dolazi', kaže Renata.

>> Prvi svadbeni ples koji je raspametio internet i mladenkinog oca

Sigurni smo da bi Renati i Victoru na ovakvom vatrenom svadbenom plesu zapljeskali i klicali i plesni velemajstori Johnny i Baby koje su u kultnom filmu 'Prljavi ples' odglumili Patrick Swayze i Jennifer Grey.

 

A photo posted by Renata Bresciani (@missrenata) on

 

 

A photo posted by Renata Bresciani (@missrenata) on

 

 

A photo posted by Renata Bresciani (@missrenata) on

 

 

A photo posted by Renata Bresciani (@missrenata) on

 

A photo posted by Renata Bresciani (@missrenata) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju