S 20 godina Gigi Hadid, pravog imena Jelena Noura Hadid, trenutno je jedan od najtraženijih modela na svijetu. Zanosna pojava ove rasne plavuše podsjeća nas na najslavnije plavuše svih vremena, Brigitte Bardot, Bo Derek, Jayne Manesfield i, naravno, kultnu Marilyn Monroe. Pogledajte zašto smo uvjereni da bi se i Merlinka 'poklonila' ovoj mladoj ljepotici

Karijeru modela Gigi Hadid počela je kada su joj bile dvije godine kada je snimila svoju prvu reklamu za liniju odjeće za bebe modnog brenda Guess. Lani u veljači imala je debi na Tjednu mode u New Yorku gdje je nosila reviju kuće Desigual.

Od tada je pistama hodala u odjeći Marca Jacobsa, Chanela, Michaela Korsa, Jean Paula Gaultiera i Max Mare. Krasila je naslovnice časopisa Vogue, Elle i Harper's Bazaar.

Kruna njena dosadašnje karijere je pojavljivanje na Pirellijevom kalendaru – 20-godišnja Gigi je Miss studenog 2015. godine. Dakle, svi vlasnici kultnog Pirellijevog kalendara za dva tjedna okrenut će kalendar na fotografiju vamp Gigi utegnute u korzet od lateksa.

Sudeći prema svemu, pred ovom rasnom plavušom visokom 178 centimetara je gigantska karijera i sigurni smo da ćemo je još dugo gledati.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju