Na eventu portala Zadovoljna.hr glumica Ecija Ojdanić pokazala je savršeno oblikovano tijelo u kratkoj čipkastoj kreaciji, a kombinaciju je upotpunila pastelnom torbicom i "nude" sandalama

Na sinoćnjem eventu portala Zadovoljna.hr, glumica Ecija Ojdanić plijenila je pažnju na svakome koraku.

Ecija Ojdanić jedna je od mnogobrojnih domaćih zvijezda koje su svojim primjerom popularizirale svakodnevno vježbanje i zdrav život.

U jarko ružičastoj haljini s potpisom Aleksandre Dojčinović savršeno se uklopila u čaroban prostor zagrebačke La Grme gdje je predstavljen projekt pod nazivom "Zadovoljna Akademija" koji će najesen čitateljicama portala omogućiti čitav niz različitih edukacija.

Četrdesettrogodišnja Ecija ponosno je pokazala savršeno oblikovano tijelo u kratkoj čipkastoj kreaciji, a kombinaciju je upotpunila pastelnom torbicom Mure Pehnec i jednostavnim "nude" sandalama.

Ova kazališna, televizijska i filmska glumica jedna je od mnogobrojnih domaćih zvijezda koje su svojim primjerom popularizirale svakodnevno vježbanje i zdrav život.

Naime, Ecija Ojdanić prava je ovisnica o trčanju kojim već više od dvije godine održava savršenu liniju, a na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim utrkama ostvaruje odlične rezultate.

Pročitajte i kako je bilo na velikom partyju portala Zadovoljna.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju