Neki ljudi vole svaki dan izdvojiti vrijeme za uređivanje kose, a tu su onda i oni kojima je kod frizure najvažnije to da im ne oduzima previše vremena.

Galerija Teksturirani pixie Bazični pixie Super kratki pixie +2 Kratka frizura s undercutom

Ako ste dio ove druge skupine, možda je stiglo vrijeme da razmislite o kratkim frizurama koje nisu zahtjevne za stiliziranje.

Prije svega napomenut ćemo to da je bez obzira na dužinu vaše kose, najlakši način da izbjegnete trošenje previše vremena na stiliziranje taj da prigrlite njezinu prirodnu teksturu. Jednom kada to učinite sve će biti lakše.

Kada su u pitanju kratke frizure, vrijeme pranja, sušenja i oblikovanja frizure drastično se skraćuje već zbog dužine. Postoji cijeli niz kratkih opcija koje izgledaju sjajno, a u nastavku smo izdvojili njih pet koje stručnjaci za kosu smatraju sjajnim odabirom koji neće trošiti previše vašeg vremena.

Teksturirani pixie

Kod ove frizure bitno je prihvatiti vaše kovrče, valove... Teksturirani pixie će u tom slučaju biti frizura koja zahtijeva vrlo malo stiliziranja. Možete ga nositi zalizanog unatrag ili nanijeti proizvod za volumen i dodatno ga isfenirati.

Teksturirani pixie Teksturirani pixie (Foto: Profimedia)

Bazični pixie

Bazični pixie je prema riječima stručnjaka jedna od najlakših frizura kada je u pitanju stiliziranje. Cijela kosa ošišana je otprilike na istu dužinu i stilizirana je u smjeru rasta kose. Kosu je dovoljno oprati i staviti malo proizvoda za oblikovanje. Sušilo ne trebate paliti.

Bazični pixie Bazični pixie (Foto: Profimedia)

Super kratki pixie

Ova frizura super je za sve koji se uopće ne žele zamarati obliikovanjem kse. Nudi savršen izgled u svakom trenutk, bez ikakvog napora. Čim iskočite iz kreveta spremni ste za polazak, kažu stručnjaci.

Super kratki pixie Super kratki pixie (Foto: Profimedia)

Kratka frizura s undercutom

Ako ste spremni za dodatno eksperimentiranje s kosom, onda je kratka frizura s undercutom opcija za vas. Radi se o frizuri kod koje se donji dio kose izbrijava ili šiša na kratko, dok gornji dio ostaje duži. Slavne dame dokazale su da ova frizura može izgledati elegantno.

Kratka frizura s undercutom Kratka frizura s undercutom (Foto: Profimedia)

Pixie bob

U ovom slučaju kosa je slojevto ošišana i dovoljno duga da bočne dijelove, kada to  želite, možete zataknuti iza uha. S druge strane kosa nije dovoljno duga za vezanje u rep.

Pixie bob Pixie bob (Foto: Shutterstock)

Pet frizura s kojima tanka kosa izgleda puno gušće Emma Stone Amal Clooney nosi dugu, slojevitu frizuru Emma Stone rado nosi bob +2 Jessica Biel

Vrijeme je za šišanje: Profinjena frizura koja će vladati u mjesecima pred nama Ciara Diane Guerrero Bella Hadid +1 Lori Harvey

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju