Sva predviđanja frizerskih trendova za ljeto 2021. pala su u vodu kada je Rihanna početkom svibnja pokazala svijetu svoju novu frizuru. Slavna pjevačica i poduzetnica prava je trendseterica pa ne čudi to što mnogi odmah požele otići u salon "pod škare" kada Rihanna napravi neku promjenu na svojoj kosi.

Galerija Rihanna 2012. na dodjeli nagrada MTV VMA Rihanna Zoe Kravitz +6 Michelle Williams

Ovaj put iznenadila je povratkom frizuri koju je prvi put osobno popularizirala 2012. godine. Tada se na dodjeli nagrada MTV VMA pojavila s pixie frizurom i sve oduševila.

Nije dugo trebalo da se njezini obožavatelji inspiriraju promjenom kraljice kratkih frizura i tako je startala prava pixie manija kojoj su se pridružile i brojne poznate dame.

Rihanna 2012. na dodjeli nagrada MTV VMA Rihanna 2012. na dodjeli nagrada MTV VMA (Foto: Guliver Image)

Ovaj put Rihanna se odlučila za još kraću varijantu s minijaturnim šiškama koja joj također stoji fantastično.

Brojni cijenjeni modni i beauty magazini sada najavljuju kako će baš zbog nje pixie biti jedna od najpopularnijih i najtraženijih frizura za ljeto 2021. godine.

Osim Rihanne, nosi je i prelijepa Zoe Kravtiz, a pixieju se redovito vraća i Charlize Theron kojoj kratka kosa savršeno pristaje.

Rihanna Rihanna je početkom svibnja opet predstavila pixie frizuru (Foto: Profimedia)

Kao još jednu popularnu ljetnu frizuru najavljuje se i shaggy bob. Razbarušena verzija boba s nemarnim šiškama idealna je za nadolazeće godišnje doba tijekom kojeg se ne želimo previše opterećivati brigom o frizuri.

Shaggy bob Taylor Swift Shaggy bob Taylor Swift (Foto: Guliver Image)

Naravno, popularne će biti i ostale verzije boba poput klasičnog uglađenog koji se feniranjem ili ravnanjem lako postiže na kosi svih tekstura, a sretnice s tankom i ravnom kosom u njemu mogu uživati bez ikakvog dodatnog truda.

Zavirite u našu galeriji u kojoj smo izdvojili kratke frizure poznatih dama i inspirirajte se za novu promjenu.

Uglađeni bob Due Lipe Uglađeni bob Due Lipe (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju