Već je u jesen prošle godine bilo jasno da će jedna od popularnih frizura u novoj godini biti i ona zvana shag, što u prijevodu znači čupavo.

Frizura koja je originalno bila popularna sedamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća dobila je svoje moderne verzije kojima nisu odoljele čak ni ljubiteljice zaglađene kose.

Glavna karakteristika ove frizure je upadljivi, slojeviti stil šišanja, a dolazi u raznim dužinama. Kose je perjasto ošišana oko lica i ima puno rascjepkanih slojeva.

Ipak verzija koja će se nositi u nadolazećem razdoblju, posebno u ljetnim mjesecima je shaggy bob. S obzirom na to da je bob frizura čija popularnost samo raste, nimalo ne čudi da se dogodio i ovaj spoj.

Slika nije dostupna Kako im stoji? 10 slavnih dama koje su probale najsramniju frizuru iz 80-ih

Bob je sam po sebi šik, jednostavan i osvježavajući, a shag je s druge strane seksi. Njihov spoj je fenomenalan. U to ćete se uvjeriti i kad pogledate fotografije dama spod teksta kojima tako dobro pristaje. Ako i sami tražite način kako osvježiti frizuru u toplijim mjesecima, evo vam ideje.

Slika nije dostupna Za svačiji ukus: Sedam frizura kojima žene u tridesetima daju prednost

Inače, prednost neukrotive i raščupane shag frizure je i ta da nema strogih formi i redovitog feniranja. Kosu možete sušiti i tako da spustite glavu i sušite je naglavačke. Čak i ako vam četka za kosu ne bude pri ruci, to neće biti problem.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju