Dodjela Britanskih glazbenih nagrada okupila je slavne dame na crvenom tepihu. Usprkos niskim temperaturama prošetale su u kratkim haljinama, golih ramena i podsjetile kako su crna i bijela boja vječne te da je s njima teško pogriješiti

Kylie Minogue je još jednom pokazala kako je glazbena kraljica crvenih tepiha. Odabrala je dugu crnu haljinu posutu šljokicama i poput prave dive hrabro odoljevala niskim temperaturama pozirajući okupljenim fotografima.

Za nastup je odabrala također dugu, no bijelu haljinu od šifona i svojim odabirom podsjetila kako je s crnom i bijelom bojom teško pogriješiti.

Kylie Minogue je još jednom pokazala kako je glazbena kraljica crvenih tepiha.

Slavodobitnica ovogodišnjih nagrada, mlada pjevačica Duffy koja je primila tri nagrade, za najbolju pjevačicu i album te za debitatnticu godine odjenula je kratku crnu retro haljinu, a njezina frizura mnoge je podsjetila na Brigitte Bardot. Duffy se poput prave zvijezde presvukla, a za nastup je odabrala dugu crvenu haljinu dubokog dekoltea.

Članice grupe Girls Aloud također su se okitile nagradom i to za pjesmu godine, a odjenule su haljine u pastelnim bojama. U moru haljina Katy Perry je zablistala u roza topu i uskim crnim PVC tajicama. Kući, u Ameriku se vratila s nagradom za najbolju stranu pjevačicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju