Udruženje obrtnika Split, koje okuplja više od 3500 obrtnika na području Splita, Solina, Podstrane i Šolte, ove godine slavi 50 godina postojanja, a upravo je ova jubilarna godišnjica idealan povod da se prezentira modna kampanja uspješnih splitskih dizajnerica Ane Kujundžić i Katarine Cvitković.

Galerija Dizajnerice Ana Kujundžić i Katarina Cvitković u splitskoj modnoj priči - 4 Dizajnerice Ana Kujundžić i Katarina Cvitković u splitskoj modnoj priči - 8 Dizajnerice Ana Kujundžić i Katarina Cvitković u splitskoj modnoj priči - 5 +4 Dizajnerice Ana Kujundžić i Katarina Cvitković u splitskoj modnoj priči Dizajnerica upečatljivog stila Ana Kujundžić ovom će prilikom prikazati svoju kolekciju za proljeće/ljeto nazvanu "Obssesion" koja je sastavljena od četiri priče: "Žena koja plače","Ostavljeni psi","Ravnoteža" i "Bijeg".

Udruženje obrtnika Split, ove godine slavi 50 godina postojanja, a jubilarna godišnjica idealan je povod da se prezentira modna kampanja uspješnih splitskih dizajnerica Ane Kujundžić i Katarine Cvitković

Inspiraciju za kolekciju pronašla je u street artu te u autobiografskim momentima. Dizajnerica poznata po svojim otkačenim i živopisnim odjevnim predmetima novu kolekciju bazirala je na praznoj crnoj tkanini koju opsesivnim ponavljanjem i nagomilavanjem detalja pretvara u haljine, suknje i majice namijenjene modernoj i razigranoj ženi.

Osim nje, svoju će kolekciju predstaviti i dizajnerica Katarina Cvitković koja je diplomirala modni dizajn u Milanu, a svoje znanje usavršila kod proslavljenog modnog brenda Marnija, gdje je stažirala nakon fakulteta.

U ovoj modnoj kampanji prezentirat će kolekciju inspiriranu zahtjevima svojih klijentica, klasičnim komadima odjeće pomno odabranih materijala sa šik detaljima i unikatno rađenim aplikacijama koji tvore bezvremenske komade odjeće.
Dizajnerice Ana Kujundžić i Katarina Cvitković u splitskoj modnoj priči - 8 Dizajnerice Ana Kujundžić i Katarina Cvitković u splitskoj modnoj priči (Foto: Ivan Gudić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju