S početkom nove sezone mnoge stvari se mijenjaju. Početak jeseni tako će donijeti niže temperature, umjesto sandala nosit će se balerinke i mokasinke, a mnogi će izblijedljele ljetne boje za kosu poželjeti zamijeniti bogatijim, sjajnijim nijansama dostojnima jeseni.

Nijansa plave koja će biti posebno popularna na prelasku iz ljeta u jesen, prema mišljenju stručnjaka, bit će kremasta plava.

Mliječna mješavina platinaste i klasične plave nijanse savršena je prijelazna boja za sve plavuše koje u jesen žele ući s nešto tamnijim tonovima, bez da se moraju nositi s velikim promjenama.

Ono što nakon bojanja kose morate imati na umu je da je vašoj kosi potrebna njega. Pobrinite se da je nahranite maskama, uložite i hidratantni šampon i regerator kako bi izgledala sjajno i zdravo.

Slika nije dostupna Kad kosa "pati": Pet najvećih grešaka koje ljeti radimo s kosom

Na umu morate imati i da prelazak u svijet kremastih plavuša znači i nešto duži i češći boravak u frizerskom salonu jer se, između ostalog, trebate pobrinuti za prekrivanje korijena. Pobrinite se i da vaši vrhovi uvijek izgledaju kao milijun dolara tako što ćete ih skratiti svakih šest do osam tjedana.

Slika nije dostupna Brinete vs. plavuše: 10 slavnih Hrvatica koje izgledaju fantastično bez obzira na boju kose

Kako izgleda nijansa o kojoj pričamo pogledajte u nastavku.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju