Hrvatski tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina uživaju u Dubrovniku.

Galerija Kristina Milković Čilić Kristina i Marin prošetali su Stradunom Kristina i Marin Čilić +1 Umjesto štikli Kristina se odlučila za espadrile Mladi par svoju dugogodišnju vezu okrunio je brakom krajem travnja. Sudbonosno "da" izrekli su u crkvici sv. Nikole u Cavtatu.

Baš poput mnogobrojnih turista, toplu ljetnu noć u Dubrovniku iskoristili su i za šetnju Stradunom, a potom su se malo rashladili koktelima u jednom od dubrovačkih kafića.
Kristina i Marin prošetali su Stradunom Kristina i Marin prošetali su Stradunom (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)
Lijepa Kristina bila je odjevena u lepršavu haljinu pastelne boje i klasičnog večernjeg kroja. Mnoge dame uz nju bi vjerojatno obule štikle s obzirom na dužinu modela, ali Kristina je posegnula za znatno udobnijom obućom.

Nosila je tamne espadrile ravnih potplata i još jednom dokazala da je moda igra u kojoj prije svega moramo voditi računa o vlastitoj udobnosti, a ne o često nametnutim pravilima koja diktiraju što bismo i kako trebali kombinirati.
Umjesto štikli Kristina se odlučila za espadrile Umjesto štikli Kristina se odlučila za espadrile (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju