Američka pjevačica i glumica ove je godine ispuhala 46 svjećica na rođendanskoj torti, ali izgleda kao da je dvije dekade mlađa. Za dobar ten i fit figuru zaslužni su zdrav život, redovita vježba i ovaj detalj iz Jenniferinog života, koje je zgodna Latina nedavno otkrila za jedan američki magazin


'Alkohol uništava kožu. Naravno, ako sam prisutna tijekom neke svečane zdravice, podignut ću čašu s alkoholnim pićem i popiti najmanji mogući gutljaj, no inače uopće ne pijem' pojasnila je Jennifer Lopez u jednom američkom magazinu zašto ne konzumira ovaj tip napitaka.

Uz zdravu prehranu i redovitu vježbu, upravo je apstinencija od alkohola zaslužni 'krivac' za lijepu i napetu kožu američke pjevačice i glumice.

Konzumacija alkohola proširuje kapilare, te je jedan je od najčešćih okidača za ekceme, preosjetljivost i crvenilo na koži, tvrde stručnjaci. Produljene i redovito uživanje u žestokim pićima, pak, izazvat će dehidraciju tijela, koja će dovesti do sušenja kože, gubitka elastičnosti i pojavu prvih bora.

>> 5 grešaka kod šminkanja zbog kojih izgledamo umorno

Kozmetičari upozoravaju da bi ispijanje alkohola trebali ograničiti na primjerice 2 čaše vina tjedno, a uz alkohol paralelno ispijati vodu kako bi se odgovarajuće hidrirali i zaštitili kožu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju