Jennifer Lopez malo je zapostavila pjevačku karijeru zbog rada na filmu “Second Act”, seriji “Shades of Blue” i plesnom showu “World of Dance”, ali na veselje svojih obožavatelja, sada se vraća glazbi.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer je predstavljala novi singl na radijskoj postaju Z100 Jennifer Lopez +0 Jennifer Lopez

Američka glumica i pjevačica izdala je novi singl pod nazivom "Medicine", na kojem gostuje reper French Montana. Jennifer je već surađivala s Montanom na pjesmama "Same Girl" i "I Luh Ya Papi" sa svojeg osmog studijskog albuma "A.K.A." iz 2014. godine.

Slavna ljepotica bacila se na promociju novog singla, pa je tako odradila nekoliko radijskih gostovanja. Kada su u pitanju televizijske emisije, poznate dame uvijek žele zablistati u najboljem izdanju, ali ništa manje ne sređuju se za radijske emisije.

Jennifer je predstavljala novi singl na radijskoj postaju Z100 Jennifer je predstavljala novi singl na radijskoj postaju Z100 (Foto: Profimedia)

Tako se i 49-godišnja latino diva sredila za dolazak na njujoršku radijsku postaju Z100. Crne hlače i bijeli top bez rukava Jennifer je spojila s krznenim prslukom midi kroja i vrtoglavim platformama od brušene kože.

Sviđa li vam se kombinacija robusnih platformi i vrećastih hlača?

glasova:

Ovakvi vrećasti modeli hlača visokog struka jednostavnije cipele poput klasičnih salonki vole više od masivnih platformi. S obzirom na to da se radi o robusnijem modelu hlača, elegantnije salonke daju znatno profinjeniji završni dojam za razliku od platformi, koje su i same po sebi pomalo robusne.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju