Popularnost svjetlucavih, sjajnih i metalik manikura nastavlja se i u ljetnim mjesecima.

Naime, glazirana manikura koju je popularizirala Hailey Bieber inspirirala je brojne nove trendove, a jedan će, čini se, dominirati u ljetnim mjesecima. Radi se o kromiranim noktima boje vanilije.

Kromirana, biserna boja vanilije na noktima postala je popularna na TikToku, a onda i na drugim društvenim mrežama. Video s tom manikurom skupio je više od 18 milijuna pregleda, a razlog popularnosti leži u činjenici da se radi o suptilnoj, čistoj manikuri savršenoj za svaku prigodu.

Alexandra Teleki, na Instagramu i TikToku poznata pod imenom The Hot Blend, osmislila je ovaj trend, a kaže da se izgled manikure mijenja ovisno o svjetlosti koja do nje dopire. I to je ono što ju čini još posebnijom.

20 dokaza da je ružičasta manikura uvijek pun pogodak Ružičasta manikura Ružičaste manikure Ružičaste manikure +7 Ružičaste manikure

Dodala je kako se radi o manikuri koja laska svim tonovima kože i svim duljinama noktiju. Kako manikura nastaje, pogledajte u videu u nastavku teksta, a ako se radi o opciji koju biste rado isprobali, video pokažite i svojoj majstorici za nokte.

 

  Manikura koja će obilježiti ljetne mjesece Manikura koja će obilježiti ljetne mjesece (Foto: Instagram/thehotblend)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju