Sinoć je u Zagrebu održano glazbeno-scensko otvaranje Gradskog dramskog kazališta Gavella. Dio ansambla prvo je izveo završni song iz predstave "Zagreb 2020" i tako pozvao publiku da se napokon vrati u zgradu kazališta koja je zbog oštećenja zatvorena nakon zagrebačkog potresa u ožujku 2020. godine.

Galerija Haljina brenda Self-Portrait Haljina brenda Self-Portrait Haljina brenda Self-Portrait +1 Ksenija Pajić na otvaranju Gavelle

U Frankopanskoj 10 otvorena je i nova mala scena čija je izgradnja počela prije šest godina. Nova sezona u Gavelli započela je premijerom predstave "Kozmički žongleri" redatelja Ivana Penovića, nastaloj prema istoimenoj drami Kalmana Mesarića.

Ksenija Pajić na otvaranju Gavelle Ksenija Pajić na otvaranju Gavelle (Foto: Zeljko Hladika/Pixsell)

Glumica Ksenija Pajić, koja je od 1986. godine stalni član Gavellina ansambla, podržala je svoje kolege na otvaranju kazališta i svojim prisustvom uveličala ovu prigodu.

Odabrala je i haljinu dostojnu svečanog događanja. Nosila je blještavi model popularnog modnog brenda Self-Portrait čije efektne haljine vole i druge slavne Hrvatice poput Severine i Nine Badrić.

Haljina brenda Self-Portrait Haljina brenda Self-Portrait (Foto: Farfetch)

Haljina mini kroja s dugačkim rukavima ukrašena je pravilno raspoređenim cirkonima i kao stvorena je za prigode u kojima želite malo posebniji stajling. Uz svjetlucavu haljinu kombinirala je visoke crne čizme od brušene kože i bundicu u jarkoj nijansi zelene boje.

Haljina brenda Self-Portrait Haljina brenda Self-Portrait (Foto: Farfetch)

Ksenija Pajić: Najpopularnija jesenska suknja u paru s baš elegantnim salonkama Ksenija Pajić na premijeri filma Escort Ecija Ojdanić Barbara Nola +6 Željka Udovičić Pleština

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju