Kako bi proslavio Dan jednoroga koji se obilježava 9. travnja 2019. Booking.com nudi priliku za ostvarenje bajkovitih snova u apartmanu u kojem će se troje sretnih gostiju naći okruženo najpopularnijim mitskim bićem na svijetu - jednorogom.

Galerija Kuća jednoroga, Milano - 4 Kuća jednoroga, Milano - 2 Kuća jednoroga, Milano - 3 +3 Kuća jednoroga, Milano - 1

Kuća jednoroga, smještena u središtu Milana i dostupna tijekom gradskog Tjedna dizajna, potpuno je personalizirano iskustvo. Sve od poda do stropa, uključujući posteljinu, namještaj i fasadu zgrade, prekriveno je čarobnim rogovima, zvijezdama, mekanim oblacima i blistavim dugama.

Mitološko biće s jednim rogom koje unosi boje i čaroliju u naše živote već je godinama veoma popularno. Ludilo za jednorozima fenomen je svjetskih razmjera koji dominira internetom - povezuje se s više od 9 milijuna objava samo na Instagramu (uz hashtag #unicorn).

Toaletni papir na jednoroge sastavljen je od 200 čarobnih listića Odmah je lakše! Čarobni papir za one koje se baš nigdje ne mogu odvojiti od jednoroga

Kako bi boravak u Kući jednoroga učinio još čudesnijim, Booking.com će svojim gostima pripremiti paket pun sitnica s motivima jednoroga i organizirati slastičarski tečaj na kojem će, predvođeni poznatom dizajnericom torta Eleonorom di Simione (Nana&Nana cakes), naučiti više o osmišljavanju torti sa spomenutim motivima.

Nakon spavanja u personaliziranoj spavaćoj sobi uz posteljinu, ogrtače, pidžame i papuče s motivima jednoroga, gosti će uživati u ukusnom doručku u istom stilu. Ovaj boravak iz snova osmišljen je kako bi nadišao sva očekivanja, čak i ona najvećih svjetskih ljubitelja jednoroga!

Ova šarolika i maštovita kuća za odmor samo je jedan primjer naših 5,7 milijuna smještajnih jedinica koje uključuju kuće za odmor, apartmane i druge jedinstvene smještajne objekte koje je moguće rezervirati na Booking.com-u. Sretni smo što možemo pozvati goste na boravak u Kući jednoroga i omogućiti im čudesno i čarobno iskustvo, rekao je Alberto Yates, regionalni menadžer u Booking.com-u. 

Posudica za mačke inspirirana jednorozima Jednorozi i za mačkice: Najslađa zdjelica za vašu ljubimicu s omiljenim motivom

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Kuća jednoroga bit će dostupna ekskluzivno na Booking.com-u za rezervacije samo tri noćenja, stoga morate biti brzi ako želite rezervirati boravak u ovom jedinstvenom objektu.

Dana 23. ožujka u 10 sati prema srednjoeuropskom vremenu moći ćete rezervirati jedno noćenje za 10. travnja. U isto će vrijeme 28. ožujka biti moguće rezervirati jedno noćenje 11. travnja, a 1. travnja moći će se rezervirati noćenje 12. travnja. Više o kući jednoroga saznajte na ovom linku.

Već od 21 kune: 10 poklona za prijateljicu koja se još nije "skinula" s jednoroga Božićni pokloni za prijateljicu koja obožava jednoroge - 6 Božićni pokloni za prijateljicu koja obožava jednoroge - 8 Božićni pokloni za prijateljicu koja obožava jednoroge - 7 +6 Božićni pokloni za prijateljicu koja obožava jednoroge - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju