Vodimo vas u jednu nedavno dovršenu kuću za odmor koju su uredile dizajnerice iz Home&Co-a.

Galerija Vila u selu Tadini - 1 Vila u selu Tadini - 5 Vila u selu Tadini - 4 +1 Vila u selu Tadini

Zaklopiš oči, zažmiriš i čuješ cvrčke… Odmor s velikim O. Počinjemo o njemu maštati. I zato počinje sezona objavljivanja kuća, apartmana i hotela na D Blogu…

Unatoč ogromnom broju kuća za odmor, u Istri je još uvijek potražnja čak 40 posto veća od ponude

Boje, mirisi, okusi… odmor. I onaj trenutak kada navečer sjedite na terasi, promatrate zvijezde, a oko vas je mrak, potpuni mrak… Napokon.

Zato volimo odmor u malo udaljen od turisičkih središta. Taj mir. Tišinu, svježinu, audiovizualna detoksikacija. I znamo da nismo jedini.

Naime, nedavno sam uhvatili podatak da je unatoč ogromnom broju kuća za odmor u Istri još uvijek potražnja čak 40 posto veća od ponude.

I ove godine u Istri je dovršeno nekoliko stotina vila za odmor… Idemo u jednu od njih u selo Tadini, blizu Kaštelira kod Poreča kojeg su uređivale Vesna Janko Finderle i Ekatarina Chumak – Zhun iz studija Home&Co.

Kuća ima 190 kvadrata i zatekli smo je u visokoj roh-bau fazi s već postojećom vanjskom stolarijom. Kuća je projektirana kao kuća za odmor s dvije etaže i četiri spavaće sobe, dnevnim boravkom, odvojenom blagovaonom i kuhinjom. Svaka soba opremljena je vlastitom kupaonicom.

A naš zadatak bio je stvoriti toplu i opuštajuću atmosferu doma kroz cijeli koncept uređenja od namještaja do dekoracija i raznih sitnica – prisjetila se Vesna.

Više o kući pročitajte na D Blogu.

Vila u selu Tadini - 5 Čarobna vila u istarskom selu Tadini (Foto: D Blog)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju