Prvu adventsku svijeću smo zapalili, adventski vjenčići i aranžmani su na stolu kao najljepši ukras koji najavljuje početak blagdanskog razdoblja, pa se polako možemo okrenuti i biranju ukrasa za bor. Neki novi ukrasić s kojim će božićno drvce biti još ljepše i posebnije uvijek dobro dođe, a mi smo pronašli kuglicu za bor koja će se naročito svidjeti ljubiteljima mirisnih svijeća.

Galerija Kuglica za bor koja u sebi ima mirisnu svijeću (H&M, 61 kn) Ukras za bor u obliku kugle s mirisnom svijećom - 6 Ukras za bor u obliku kugle s mirisnom svijećom - 7 +3 H&M Home, 61 kn

Božić volimo i zbog njegovih toplih mirisa i aroma koji ispunjavaju naše domove i blagdansko razdoblje čine još čarobnijim. Nakon što ste okitili dom i izabrali najdražu božićnu pjesmu, nedostaje još samo jedno za savršen svečani ugođaj – divan miris.

Ukras za bor u obliku kugle s mirisnom svijećom - 2 H&M Home, 61 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Možete ga pronaći i u kuglicama za bor s mirisnom svijećom koju možete zapaliti kada kuglica ne visi na božićnom drvcu. Metalne kuglice imaju poklopac koji se lako skine kada želite upaliti svijeću te ga ponovno vratiti kada želite kuglicu staviti na bor.

Taj mirišljavi ukras za bor pronašli smo u trgovinama H&M Home i Primark, a u objema trgovinama nudi se u dvjema varijantama. U H&M Home možete birati između zlatno-bijele i crno-bijele varijante s trakicom od jute koje gore do 18 sati, dok Primark nudi kuglice u zlatnoj i srebrnoj boji, s mirisima Orange Spice i Mistletoe Kiss, te može gorjeti i do 20 sati.

Vaša kreativnost nema granica: 30 najljepših adventskih vijenaca naših čitateljica Adventski vijenci čitateljica - 12 Adventski vijenci čitateljica - 27 Adventski vijenci čitateljica - 26 +26 Adventski vijenci čitateljica - 25

Koju god kuglicu i miris izabrali, vjerujemo da će biti divan ukras na vašem boru, kao i mirisna svijeća na stolu koja će ovo blagdansko razdoblje ispuniti dobrim raspoloženjem i radošću.

Ukras za bor u obliku kugle s mirisnom svijećom - 5 Kuglica za bor koja u sebi ima mirisnu svijeću (Primark, 61 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju